sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Mj- katsastus Bluella

Moiii! 

Laitan nyt vain videon tästä viikonlopusta, joten teen lähipäivinä toisen postauksen jossa on myös kuvia. Eli siis kysehän oli Bluen maajoukkue-katsastuksista jotka olivat siis Henrik Ehnroothin silmän alla. Blue meni molempina päivinä tosi hyvin ja Henccahan siis otti meidät mukaan maajoukkue-valmennuksiin,a-kehitysrenkaaseen. 

Voisiko iloisempi ollakkaan, kun olen nyt molemmilla mukana maajoukkue-valmennuksissa! Bluella A-kehitysrenkaassa ja Nipsulla ihan siinä A-renkaassa.

Tässä kooste viikonlopulta! 




-Amanda

18 kommenttia:

  1. Onnee! Ja ootko tulossa tän kuun lopussa ypäjän hallikisoihin? Ja jos oot meetkö vain toisella vai molemmilla ja mitä luokkia meet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo oon menossa. Bluella meen ainaki sunnuntaina sen junnuluokan 115cm ja sit sen alle pienempää varmaan joku 100cm. Nipsulla meen sunnuntaina sen poniluokan 110cm ja sen alle kans varmaan 100cm ja lauantaina molemmilla varmaan pelkkä 100cm! :)

      Poista
  2. Hienolta näyttää meno jälleen!

    VastaaPoista
  3. Hienolta näytti! Hei pari kysymystä jos jaksat vastata!
    -mitä käytännössä meinaa olla maajoukkuerenkaassa? Siis käyt maajoukkue valnennuksissa. Ja vissiin mj leirejäkin? Mutta onko sun pakko osallistua johki joukkue kisoihin tai sm kisoihin tai jotain nyt kun oot mj-renkaissa?:)
    -kuinka usein mj-valkut on? Entä mj-leirit?
    - paljoko yks maajoukkuevalkku maksaa?

    Kiitos jos vastaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitti!
      No siis meillä on leirit kerran kuussa jotka on yleensä kolmipäiväisiä. Ja ei oo mitään pakollisia kisoja mitä pitää mennä. Mj-valkut on siis täysin sama asia kun mj-leirit! :) En oo ihan varma, mut kipasta varmaan löytyy tiedot tohon maksujuttuihin!

      Poista
    2. Kiitos! :) onko leirit läpi vuoden vai vaan talven?

      Poista
  4. woou hyvin menitte ja tsemppii jatkoo ! :) ei oo ehkä ihan ajankohtane, mutta oletteko siis myymässä Nipsun ?

    VastaaPoista
  5. Miten sä laitat noi sun hiukset tolleen kivasti??:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no siis laitan eka niskaponnarin ja sit taitam sinne päälle ja sit vaa kypärä päähän ja tunget sivusta sinne kypärän sisää ja sit viel pinnei tungen sinne ettei ne hiukset tuu ulos :D

      Poista
  6. Yleensähän on iso muutos siirtyä ponista hevoseen mutta sulla ei edes huomaa sellaista! Ihan kun oisit mennyt bluella vuosia :)

    VastaaPoista
  7. Kuinka pitkä oot?:)

    VastaaPoista
  8. mitä teet ratsastaessa käsilläsi? Onko sinulla jokin tapa mitä teet käsilläs ja pohkeillasi? Mikä ois paras harjotus vahvasuiselle ponille ja kovakätiselle että epävakaisella kädellä ratsastavalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no siis pidätän ja asetan. sori en oikeen osaa vastata muihin

      Poista