tiistai 23. helmikuuta 2016

pitkästä aikaa

Moikka! 

Yli kuukaus onkin taas kulunut viime postauksesta. Ajattelin nyt tulla kertomaan kuulumisia. Paljon on tapahtunut mutta ei vaan hyviä asioita. Olin kaveriporukan kanssa levillä viikon tässä kuussa, oli tosi kiva loma! Aloitetaan nyt vaikka Honeyn kuulumisista.

Honey voi onneksi hyvin ja muuttaa ensi kuussa pihattoon kasvamaan. Honeysta ei oikeen ole mitään muuta kerrottavaa.

Nipsukin voi hyvin ja vielä meillä se on. Bluen kanssa ei voi enään edes ratsastaa sileällä, jalka ei kestä edes sitä enään. En tiedä mitä sen kanssa tapahtuu. Asiat eivät oikeen etene Bluen kohdalla.. Harmittaa tosi paljon vieläkin. En vaan vieläkään voi käsittää että Blue ei ikinä parane. 

Tälle kaudelle mulla nyt sitten ei olekaan mitään hevosta. Oon sanonut täällä että Nipsun myytyä ostamme mulle uuden hevosen.. Oon nyt miettinyt että en haluaisi ainakaan uutta omaa ettei käy samanlailla kun Bluen kanssa. En halua ottaa sitä riskiä että ostaa hevosen jolla ilmenee neljän kuukauden jälkeen nivelrikko josta se ei parane koskaan. Bluen vamman takia kaikki suunnitelmat on mennyt uusiksi. 

Nyt jo pitkään olen harkinnut lopettamista. Amidalia myytiin lauantaina uuteen kotiin ja nyt kun Nipsunkin saisi myytyä niin olisi helppo lopettaa. Honey tietysti jää meille kasvamaan. Oon aika täynnä epäonnistumisia ja haukkuja, en jaksa enään. 

Miksi harrastaa lajia ja laittaa siihen kaiken rahan ja ajan jos siitä ei edes pysty nauttia ja koko ajan tulee epäonnistumisia? Mun suurin unelma heti Bluen paranemisen jälkeen olisi kilpailla isoissa luokissa ja päästä maailmalle. Haluaisin tällä hetkellä niin paljon kisoihin! Nipsulla en aijo kisata enään koska oon sille liian pitkä. 

Jos jollain on hevonen vailla kuskia tai tietää jonkun jolla on, niin meillä olisi mahdollisuus ottaa hevonen ylläpitoon tai leasingiin. En tietenkään odota saavani mitään huippuhevosta, en todellakaan. Jonkun jonka kanssa voisi treenata ja jollain tasolla kilpailla ja pitää hauskaa! 









                                                           Onneks on sentään Nipsu millä ratsastaa<3



Amidalia tosiaan siis myytiin uuteen kotiin. Alustava suunnitelma sen kanssa oli että alkaisin treenaamaan sillä kunnolla ja ehkä kilpailemaan. Mutta päätimme laittaa sen myyntiin kun aika ei riittänyt kolmelle ratsastettavalle. Noh ei mennyt sitten kauaa kun Bluen jalka meni pahemmaksi eikä nyt siis kestä mitään ratsastuskäyttöä. Amidalia sai kumminkin tosi hyvän kodin. Vähän jäi haikea fiilis, olihan se meillä jo 5vuotta, Parempi silti näin. 

                                                                          2012

-Amanda

25 kommenttia:

  1. Kannattaa laittaa ilmoitus jonnekkin kunnon sivuille, että haet kisakamua yms. Luulen, että sulle kyllä tarjotaan aika nopeasti jotain kivoja heppoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin varmaan kannattaiski! No toivottavasti löytyis :)

      Poista
  2. Voi ei. Säkin olet kyllä kokenut paljon vastoinkäymisiä heppailun saralla. Toivottavasti sunkin kohdalla asiat kääntyisivät parhain päin ja pääsisit jatkamaan ratsastusta hyvällä fiiliksellä ilman kokoaikasia pettymyksiä. Ja älä ota haukkuja itseesi, kateelliset huutelee. Sä oot taitava ratsastaja ja sulla on/oli hyvät hevoset. Kyllä asiat kääntyy parhain päin, usko pois. Jaksat vaan uskoa. Hurjasti tsemppiä Amanda! <3

    VastaaPoista
  3. Voi ei Blue ja Amidalia :( Toivottavasti löydät jonkun kivan hepan ensi kaudelle :)!

    VastaaPoista
  4. Oot kyllä vähän jäljessä hevosen etsinnän suhteen.. Kausi on jo startannut ja kilpailuja ennen pitää saada hevonen toimimaan sinun allasi. Harva hevosen omistaja haluaa, että kilpaileminen alkaa heti, eikä harjoitteluaikaa ole.
    Eikö sinulla pitänyt olla jokin uusi hevonen jo alla jolla olet jo käynyt valmennuksissa? Harmi jos sekin homma meni puihin :( paljon olet kokenut nyt viimeaikoina!
    Mikä on nipsun tilanne? Onko sill käynyt kokeilijoita? Kiinnostaa vaan miten sen myyminen etenee ja mitä kokeilijat ovat tykänneet :)
    Tsemppiä! Älä lopeta, uurastus ja yritys palkitaan vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. No se oli sellanen jännä juttu mitä nyt en aijo avartaa, mutta terveenä ei pysynyt sekään :/ En hirveästi halua tästä Nipsun myymisen edistymisestä kertoa, mutta pari on käynyt ja tykänneet hirveästi. Kiitoksia! :)

      Poista
  5. Musta sun kannattas ostaa heppa, oot niin potentiaalinen ratsastaja! Jaksamisia❤️

    VastaaPoista
  6. Vähän samanlainen tilanne on mullakin... poni oli pakko myydä ja tiedän että se oli oikea ratkaisu, mutta uuteen hevoseen ei ole varaa... ylläpito/leasing oliski mahtava mahdollisuus mutta tuskin sellaista edes löytäisin.. kova hinku ois päästä kisoihin mutta eih... Kyl noita ratsastettavia riittäis mutta täälä pikkukaupungis ei kummemmin noita harrastehevosia kummempia ole. Eli näillä näkymin lopetan kokonaan tai ainakin pidän kunnon tauon rikastumiseen saakka :'D ei sitä koskaan tiedä ;) vaikka tietenkään oikeasti en haluaisi lopettaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh voi ei! Tsemppiä sulle, toivottavasti löytyisi joku kiva ylläpito/leasing heppa :)

      Poista
  7. Nipsun hinta taitaa olla isoin este myynnin edistymisessä

    VastaaPoista
  8. Et lopeta. Sittenkun honeytä aletaan laittaan satulaan ja kisaamaan, et sä enää voi sitä tehdä välttämättä koska vuosien tauon jälkeen nuorikon selkään meno ei kovin järkevää. Nyt nokka pystyyn, yp hevosta tai omaa hevosta hakuun ja treeniä!! :) Oot hyvä ratsaataan ja vastoinkäymiset on tehty voitettaviks ;)

    VastaaPoista
  9. Ootko miettinyt, että menisit esim ypäjälle opiskelemaan jotain alaa (oon ymmärtänyt, että haluaisit siis hevosalalle), ja kun honey olisi ratsutus iässä se tulisi sinne sulle? Näin saisit ratsastaa säännöllisesti ilman omaa/yp hevosta, ja honeyn kanssa olisi ammattimaista apua tarjolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen vuoden kun asuimme ypäjällä, niin näin mitä se oikeasti on joten pysyn kaukana siitä opistosta. Ja en siis hevosalalle sinänsä halua, jonkun "normi" työn ja kilpailla :)

      Poista
  10. Voi harmi toi sun tilanne :( Meille saa tulla ratsastamaan ja hoitamaan, jos hevospula yllättää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah ihana! Ihan kivaa kyllä nyt on ollut kun ei oo kun yks ratsastettava :)

      Poista
  11. Mitä se hevosopisto sitten oikeasti on? :/

    VastaaPoista
  12. Jaksamisia sulle! Et anna niille idiootti haukkujille sitä iloa et lopetat! Oot huippu hyvä ratsastamaan, muista se ❤ inhottaa kun sulle tulee koko ajan vastoinkäymisiä...

    VastaaPoista
  13. tuun vähän myöhässä kommentoimaan, mutta ehdottomasti jatka!! susta hehkuu aina rakkaus hevosiin ja ratsastat tosi nätisti ja tarkasti. Ehdottomasti jatka ratsastusta vaikka koulutat ittelles jonku 5-6v sitte myöhemmi kisakäyttöön :) sussa on paljon potentiaalia tulevaisuuteen oot vaan saanu aivan liikaa turhaa paskaa niskaas ilman syytä.. joten älä sen takia missään nimessä lopeta! tsemppiä :)

    VastaaPoista