tiistai 12. huhtikuuta 2016

Kotiutumista...

...Kotiutumista missä? Hellou!

Tällä hetkellä olen Ruotsissa, Flyingessä. Mukana on Nipsu ja olen täällä kaverini Ilonan ja hänen hevostensa kanssa. Myös muita suomalaisia täällä, esim Johku! Lähdettiin tänne viime tiistaina. Ajettiin ensin traikulla Naantaliin jossa Nipsu hyppäsi Ilonan hepparekkaan ja oltiin yö laivassa. Laivamatka sujui tosi hyvin, Nipsu oli ihan chillisti vaikkei ikinä ennen ole ollut rekassa. Aamulla Kapelskärdissä otettiin hepat kävelemään ja jatkettiin matkaa. Matka kesti reilu 8 tuntia. 

Olen täällä ainakin 6viikkoa treenaamassa ja kilpailemassa. Käyn täällä Piia Pantsun valmennuksissa sekä hänen miehensä Fredden. Torstaina meillä oli Fredden valkku. Nipsu oli hyvä ja ihan innoissaan! Perjantaina maastoiltiin, täällä on niin ihanat maastot. Laukka suoria jokia pitkin, ihan tosi huippua. Nipsu rakastaa maastoilla. Lauantaina tehtiin sileätyöskentelyä ja sunnuntaina oli Piian estetreenit. Nipsu oli ihan super hyvä! 
Eilen baanailtiin laukkaradalla ja tänään Nipsu piti ansaitun vapaapäivän. 

Hoidan siis Nipsun täysin itse täällä kaikki päivät, ulkoilla se saa aamusta iltaan. Täällä on ollut tosi kivaa! Tietysti kivempaa jos Bluekin olisi terve ja mukana täällä. Blue siis jäi tietysti suomeen ja siitä huolehtii pari ihanaa ja luotettavaa naista sekä äitini. Pikku Honeykin tietysti suomessa Johkulla pihatossa. Hirvee ikävä kumpaakin mun rakasta <3 

Tein muuten snapchatin heppajuttuja varten, koitan päivitellä sitä ahkerasti! Äddäilkääs @team_ristimaki
Instagramia @teamristimaki kannattaa myös seurailla jos kiinnostaa. Sitäkin päivittelen usein. 














            Sisäkäsi mitä teet...


-Amanda

11 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Ja kiva kun päivität snapchattiin paljon. :-)

    VastaaPoista
  2. Vitsi miten kivoja nää kuvat on! :3

    VastaaPoista
  3. Nipsu kun olis hevoskokonen niin ostaisin heti! Tosin sitten sä et varmaan myisi sitä! Aivan huippu mahdollisuus päästä tollaiselle reissulle. :) Oot tosi lahjakas ja kauniskin vielä! Ota kaikki ilo ja hyöty irti tosta reissusta ja murehdi hevoskuvioita myöhemmin!

    VastaaPoista
  4. Hienoja kuvia Amanda! Ja noi sun hiukset :o

    VastaaPoista
  5. Onko Nipsu vielä myynnissä?
    Meinaatteko ostaa sulle kilpahevosen? Sun kyvythän menee hukkaan jos et pääse kilpailemaan? Nyt äkkiä kisakentille!

    Onko sulla omat hiukset? Ei siis pidennyksiä? Kaunis olet :) onko sulla ripsipidennykset? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on! Ja tarkotus olisi et kun sen saa myytyy ni ostetaan mulle heppa :) Ihanasti sanottu, kiitos! Ja joo täysin omat hiukset mut ripsienpidennykset on, ne on niin helpot ja simppelit eikä mee turhia aikoja meikkaamisee :)

      Poista