maanantai 15. heinäkuuta 2013

118# powercup finaali

Heipsan!

Pitkästä aikaa pääsen tänne kirjoittamaan. En viitsinyt kännykällä postailla kun ei ollut kuviakaan ja oikeastaan ei aikakaan siihen riittänyt.Kuvia on aika paljon ja luvassa pitkä postaus. Kerron nyt kaikista viidestä päivästä.

Keskiviikko
No keskiviikosta ei hirveästi ole kerrottavaa koska päivä kului autossa! Lähdettiin 8 aikaa ajelemaan kohti tahkoa. Haettiin eka evitskogista Brisse ja kumppanit! Matka sujui hyvin. Se kesti yhteensä 7tuntia. Pysähdyttiin puolessa välissä kekkolassa ja ponit sai levätä siellä tallilla pari tuntia ja itse söimme siellä. Oltiin illalla 7-8 aikaa Tahkolla ja ponit vietiin lähellä olevalle tallille. Meidän mökiltä tallille kesti reilu 5min.










Oli aika pitkästyttävä matka,mutta oli kylla kivaa kun hyvä seura ;) ! 

Torstai

Nukuttiin aika pitkää tai siis mä nukuin . Heräsin 11 aikaa kun olin koko viime viikon heränny aika aikaisin. Muut olivat jo valveilla ollut n. tunnin ! Meidän mökki oli tosi iso! 

 Käytiin kaupoilla yms. Lähdettiin puolen päivän aikoihin tallille ja menin Nipsun ihan kunnolla. 






Harjottelin sitä helppo B:0 ja aluksi ei sujunu hyvin koska ponit oli seisseet edellisen päivän traikussa joten olivat varmaan vähän jumissa. Loppua kohten parani ja Nipsu ei ollut enään niin etupainoinen . Yritin ratsastaa sitä pois kädeltä. Tein kerran peruutuksen joka on ollut meille tosi hankalaa,ja se sujui nyt tosi hyvin.
Käytiin illalla Karlan kanssa soutelemassa ja sitten kun mökillämme oli uima-allas niin siellä sitten oltiin ja pelattiin myös biljardia. 



Perjantai

Mentiin aamulla tallille ja ratsastin Nipsun kevyesti,äiti unohti kuvata joten kuvia ei siis ole. Nipsu tuntui tosi kivalta,oli sopivan pirteä. 
Käytiin myöhemmin uudestaan vielä tallilla.





Launtai

Lähdimme tallille vasta 11 aikaa koska meidän piti lähteä tallilta kohti kisapaikkaa vasta puoli 1. Letitettiin ponit päivällä ja laitettiin kamat traikkuun yms.. Matka kilpailupaikalle kesti 45min. Menin verkaksi kn specialin koska Nipsu on yleensä ollut tokalla radalla parempi,eikä niin jännittynyt. En verkannut hirveästi. Rata meni hyvin ja prosentit oli 63,400% ja niillä prosenteilla luokan voitto! 


Sitten oli vuorossa powercupin finaaliluokka,helppo B:0. Ääh ei mennyt kovin putkeen! En verkannut siihenkään paljon etten väsytä sitä.Nipsu tuntui verkassa tosi hyvältä mutta radalle tultaessa ei ollutkaan niin hyvä. Ei liikkunut eteenpäin millään. Keskiravit meni suoraan sanottuna päin peetä! Ei mitään reagointia!!! Olin radan jälkeen niin kuollut kun sai punkea eteenpäin,laukka sujui tosi hyvin,siinä poni oli ihan perus itsensä ja meni eteenpäin ilman että tarvitsi patistaa. Ei prosentit nyt huonot ollut mutta ei niillä pitkälle pötkitty! Tasan 63% oli tulos. Karla ja Brisse oli liekeissä ja sijottui 5 viideneksi! 

Ilme on aivan mahtava! häpeä




Sunnutai

Oli siis estekisat vuorossa! Lähdettiin aikaisin tallile ja kilpailupaikalle! Menin verkaksi 75cm joka oli clear round arvostelu. Oli tosi paljon erikoisesteitä! Mutta mentiin 0vp! feeling good! 

Sitten olikin powercupin finaaliluokka,85cm. Mua jännitti ihan sairaasti just ennen ku menin radalle.Ei mua verkassa tai missään muualla kun siinä tilanteessa jännittänyt. Ajattelin vaan että nyt en anna sen mennä minkään ohi ja et meen niin "kovaa" että se ei pysähdy ja jos vaikka pysähtyy niin tipun mutta yritin kuitinkin! Poni loisti! Arvostelu oli AM5 eli siis kaikki 0vp radan tehneet pääsivät erilliseen uusintaan. Mentiin siis Nipsukan kaa nollat ja fiilis oli mahtava! Uusinnassa päätin antaa parastani koska kaikki jotka pääsivät uusintaan (tai melkein kaikki) menivät tosi kovaa! Ajattelin että nyt kun tänne asti ollaan päästy niin kaikki likoon! Poni oli ihan super mega sika mahtava! Vaikkei sijotus ollut monenkaan mielestä niin mahtava mutta ponit veti siellä ihan täysiä. Sijotuttiin kuudenneksi! Ja sitten kokonaiskilpailuissa oltiin 6 myös! feeling amazing !!!! Olin niin yllättynyt että poni kulki omalla moottorilla. Viimeinen este hypättiinkin ilman jalustimia kun toka vikalla esteellä Nipsu teki oudon pompun ja horjahdin vähän. 
Karla ja Brisse sijottui kokonaispisteissä kolmanneksi! Esteillä olivat kolmannella sijalla! Karla ja Brisse tosiaankin oli liekeissä,Brisse on A-luokan kabanossi ;)! 







Laatu on mahtava! Tässä näkyy siis kuinka viimeinen este ylitetään! 


              Hyvä LOR! Minä ja Nipsu 6.sija ja Julia ja Keksi 7.sija!



Viikonlopun saldo! 


Oli kyllä ihan mahtava viikko! Ainiin ja lupasin teille sitä videopostausta mutta kamerasta loppui akku :( Pahoittelen mutta lupaan piristää teitä nyt lähipäivinä yhdellä erikoispostauksella.. Ja jos jokin lukijoistani sattui ottamaan kuvia tuolta pc finaalista niin saa lähettää sähköpostiini heppaelamaa@gmail.com ! 
Lähdettiin sunnuntaina kisojen jälkeen kotiin ja matka tuntui lyhyemmältä mutta oli kivempi kuin tulomatka! 

-Amanda




5 kommenttia:

  1. tosi kiva postaus :)!

    VastaaPoista
  2. mäki tykkäsin täst postauksesta :) ja onnee paljon sijotuksista!

    VastaaPoista
  3. JEE! Tää oli ihan sika hyvä postaus!! Ja teillä meni noi luokat ihan sika hyvin!...

    ONNEA
    ONNEA
    ONNEA!!!!!
    :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvähyvä että kelpas :D KIITOS KIITOS KIITOS!!!!! <333

      Poista