maanantai 29. heinäkuuta 2013

126# what a monday!

Huhhuh nyt tuli otsikkokin ihan jostain perämetsistä. Tällä hetkellä makoilen sängyssä ja koitan kirjoittaa jonkunlaisen postauksen kännykällä. Aamulla lähdin äitin mukaan töihin ja sieltä sitten suunnattiin wistille ja ratsastin Nipsun kevyesti. Parin päivän lomailun jälkeen Nippelson oli vähän kankee ja koitti juosta alta. Ravissa koitin tehdä paljon ympyröitä ja koitin taivutella koko ajan enemmän ja enemmän siihen asti kunnes poni antoi periksi. Vasemmassa suunnassa ponski oli hankalempi ratsastaa kun en saanut kunnolla sisäpohjetta läpi. Laukka oli paljon parempi mutta vasempaan oli aavistuksen jäykkä. Harjoteltiin myös paljon laukamvaihtoja ravin kautta lävistäjällä. Aluksi N oli vaihtamassa itekseen laukkaa kunnen tajusi että se tehdäänkin ravin kautta. Sitten loppuverkat ja poni talliin. Nyt saatte tyytyä näihin laadukkaisiin äitin ottamiin puhelinkuviin.
 





Sitten menin vielä ratsastamaan Amidalialla. Nyt alkaa mennä jo hermot puhelimella näppäilyyn joten saatte vain pienen selostuksen. Tein pitkät alku ja loppu verkat . Ravissa tein ympyröitä ja avoja ja vähän väistöjä. Mentiin myös kavaletteja ja tehtiin siirtymisiä. Aika paljon tein myös samoja juttuja laukassa. Alkukankeuksista huolimatta , tammuska oli oikein hyvällä päällä! 

Toivottavasti teille kelpaa nyt tämmönen huolimaton postaus , kommentoikaa että teenkö tämmöisiä pikkupostauksia ja silloin kun kerkeän kunnolisia vai jätänkö kokonaan tämmöiset pois ja silloin kuin kerkeän niin teen vainkunnolisia postauksia? :) ja muistakaa laittaa niitä kysymyksiä että saan niihin vastailla!


-Amanda

6 kommenttia: