maanantai 14. lokakuuta 2013

Blogiarvostelut

Heippa

Nyt kun syysloma on alkanut,niin aikaa on tänne blogiinkin kirjoittaa. Tää postaus on siis blogiarvostelu.
Blogeja linkattiin enemmän kun aattelin,enkä millään pysty nyt ainakaan samalla kertaa kaikkia arvostelemaan.



Blogissa on tosi hieno ulkoasu. Kuvat ovan tosi hienoja ja niitä on paljon. Blogin kirjoittajalla on tosi kiva tyyli kirjoittaa,ja sitä on mukava lukea. Tekstiä on paljon. Kuvat ovan aina hyvälaatuisia. 

- Huonoja puolia tästä blogista en keksi. 

Kokonaisarvio : 9 ½.



+ Ida kirjottaa hyvin selkeitä tekstejä blogiinsa ja kirjoitusvirheitä ei juurikaan ole. Blogin kirjoittaja Ida kuuluu parhaimpiin kavereihini joten jos ei muuten ehditä jutella niin blogin kautta tiedän mitä sille ja poneilleen kuuluu. Kuvia on usein paljon ja postauksiakin tulee sopivasti eikä ole mitään hirveitä postaustaukoja.

- Blogin banneri ei ole ihan minun silmääni,muuten on kivan yksinkertainen mutta fontti voisi olla parempi ja selkeempi. 

Kokonaisarvio : 9




+ Blogin ulkoasu on tosi hieno. Katja postailee usein ja tekstit ovat tarpeeksi pitkiä ja kuvia on paljon. Katjalla on myös paljon hienoja videoita. Kuvat ovat usein hyvälaatuisia. 

- Tästä blogista en keksi huonoja puolia. 

Kokonaisarvio : 9


+ Banneri on todella hieno. Postaukset ovat tosi kivoja ja niissä on paljon hyviä kuvia. Jennillä on tosi hieno poni ja Jenni on hirmu hyvä ratsastamaan ja niiden menoa on kiva seurata. Jennin blogi on yksi suosikkiblogeistani.  

- Tästäkään blogista en keksi mitään huonoja puolia.

Kokonaisarvio :




+ Banneri on tosi kiva. Blogissa on hieno ulkoasu.Kuvia ja tekstiä on paljon. Iidan ja poninsa kuulumisia on tosi kiva seurata ja blogi on tosi kiinnostava. 

- Kuvat voisi olla vähän isompia ja "tekstialue" leveempi. 

Kokonaisarvio :





+ Idan blogissa ulkoasu on tosi hieno, miellyttää ainakin minun silmääni. Postaukset ovat sopivan pitkiä ja kirjotusvirheitä ei ole. 

- Ratsastuskuvia voisi olla vähän enemmän

Kokonaisarvio : 8+ 



+ Tämänkin blogin kirjoittaja on nimeltään Ida :-D. Ulkoasu on tosi hieno ja ihanan räikeän värinen. Idan blogia on kiva lukea niin tietää hänen ja poniensa kuulumisia. Kuvia on paljon ja ne on hyviä. 

- Miinuksia tästä blogista en keksi. 

Kokonaisarvio : 9puol 


Siinä nyt muutama blogiarvostelu ,kommentoikaa teenkö toisen osan vai en. Ja niitä blogeja saa vielä linkkailla ja jos tulee enemmänkin niin teen _varmasti_ toisen osan. Mutta siis kommenteja kehiin ! 

-Amanda



7 kommenttia: