keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Piia Pantsun valmennus

Heippa.

En ole ehtinyt yhtään mitään tänne blogiin kirjoittamaan.. Tallilla menee kaikki päivät ja koulussa joten aikaa ei ole olla koneella. Facebookissa, instassa,kikissä,askissa yms. käyn puhelimella ja en pysty blogiin kirjoittamaan puhelimella ja en tiedä yhtään miksi. Mutta nyt saatte postausta Pantsun valmennuksesta.

Maanantai :

Olin siis molempina päivinä Jennan,Viivin ja Aidan kaa.  Mentiin aluksi kevyttä ravia ja taivuteltiin hyvin ja sitten väistöjä uralta pois-uralle. Sitten tultiin kevyttä laukkaa ja piti pidentää laukkaa ja mennä kovempaa. Sitten alettiin tulemaan kavaletteja. Nipa ei aluks halunnu kunnolla nostella jalkoja,mutta sitten se alkoi keskittymään ku tultiin sitä pari kertaa. Sitten tultiin pientä rataa esteet olivat n. 80cm. Tultiin enemmän vaan tekniikka-harjoitusta eikä hypätty isoa. Maanantaista en jaksa selittää niin paljon koska en tarkkaan muista.

Tiistai :

Tehtiin aluksi ravityöskentelyä,koitettiin saada pohkeet läpi ja ravi aktiivisemmaksi. Sitten mentiin pienelle voltille ja työskenteltiin siinä pohkeet läpi ja poni herkemille avuille. Sitten nostettiin laukka ja tehtiin pieniä voltteja ja sama toiseen suuntaan. Siitä jatkettiin pienelle pystylle lävistäjällä. Tultiin kaksi kertaa se. Pystyä nostettiin ja uudestaan sama homma. Nipsu tuntu tosi kivalta jo alussa. Sitten tultiin 70cm okseri myös lävistjältä.Sitäkin nostettiin ja tultiin uudestaan. Sen jälkeen aloitettiin tulemaan sarjaa joka oli seinän vieressä. Nipsua aluks vähä jännitti joten siinä piti tarkasti pitää pohkeet kii. Nipsu ei onneks stopannu mutta otti vähän kaukaa ja sarja jäi vähän pitkäksi. Kävely-tauon jälkeen tultiin jo rataa joka oli todella pitkä, 13 estettä. Esteet oli 100cm -> Nipsu meni tosi hyvin. Kerran tuli stoppi yhdelle pystylle koska toin sen vinoon siihen. Ja toinen stoppi tuli myös pystylle johon oli pitkä lähestyminen ja en ratsastanut sitä tarpeeksi eteen päin joten mentiin ohi. Muuten rata sujui tosi hyvin ja Nipsu oli super kiva ratsastaa vaikka mulla ei ollut kannuksia.

Molempina päivinä valmennus sujui tosi hyvin,tiistaina vielä paremmin. Kuvia ei nyt ole mutta video kooste johon pääset klikkaamalla tästä

Tää kausi taitaa muuten olla jo tässä paitsi vielä seuramestaruudet ja HIHS. HIHSiin enään viikko,wou. Muutenkin ensi viikolla on syysloma joka on tosi kivaa. Oon jo ihan loman tarpeessa. Oon hihsissä kaikkina päivinä siis ja ihana Sandra tulee mun kisahoitajaks <3 .

- Amanda

2 kommenttia: