sunnuntai 27. lokakuuta 2013

todella hyvin onnistunut viikonloppu

Heippa ! 

Tänä viikonloppuna meidän seuralla oli seura-mestaruudet. 

Lauantai : 

Lauantaina oli koulujunnumestaruudet ja luokka oli nuorten hevosten kenttäohjelma helppo B. Luokka oli siis ensimmäinen ja kisat alkoi jo 9. Mun lähtöjärjestystä oltiin vaihdettu joten mun verkka jäi todella lyhyeksi joka ärsytti mua ihan suunnattomasti. Mutta onneksi sain vaihdettua Nellin kanssa paikkaa että pääsin starttamaan sen jälkeen vaikka mun olisi pitänyt mennä ennen sitä. Kun menin radalle niin Nipsu oli tosi jännittynyt. Se pelkäs toisella sivulla olevaa "palikkakasaa" joten siis kuten voitte arvattakin siinä oli paljon ongelmia. Muuten rata sujui tosi hyvin mutta joka kerta kun mentiin siitä "palikkakasata"ohi niin se hyppäs 2m sivulle. Laukassa se teki vaihdot siinä kohalla joten siinä tuli rike. 

   Pahoittelen huonoa laatua. Kuvat (c) Netta Uusinoka 






Nipsu oli kiva ratsastaa , vähän enemmän oisi voinut olla energiaa. Keskiravit.. ne meni ihan päin peetä. Siis ei mitään reaktiota.  Ajattelin että saan jotain 62% mutta wou , sain 65,833%. Olin niin tyytyväinen. Sillä tuloksella sijotuttiin luokassa kolmanneksi ja saatiin Lohjan Ratsastajien koulujunnu pronssii ! 


         Ihan hyvin sujui koulukilpailut esteratsukolta ;) 




Sunnuntai : 

Luokka alkoi vasta yhden aikaa ja oltiin siellä hyvissä ajoissa. Luokka oli siis 90cm/100cm AM5 eli uusinta oli 100cm. Luokassa taisteltiin myös LoRin junnumestaruudesta. 11 LoRilaista osallistui mestaruuteen. Kävelin Juhon kaa radan ja Juho autto mua tosi paljon verkassa. Verkassa Nipsu oli tosi kiva ja hypyt oli hyviä vaikka pari kertaa tultiin huonolla lähestymisellä. Perusrata sujui tosi hyvin, Nipsu oli oikeesti niin kiva ratsastaa, ei yhtään kytännyt ja nosteli jalkoja. Perusradasta siis 0vp ja sitten siinä välissä käveltiin ponien kaa ulkona ja odoteltiin uusintaa. 8 LoRilaista pääs uusintaan,joten siis siinä oli tiukka kisa tiedossa. Verkassa Nipsu oli ihan sika kiva, se meni hyvin eteenpäin ja sit tuli myös takas. 

http://www.youtube.com/watch?v=03JrZS7Orns&feature=youtu.be




Uusinnassa Nipsu meni myös tosi hyvin. Mentiin koko rata reippaassa temmossa mutta yhdessä kohtaa unohdin kääntää koska Nipsu teki okserille niin ison hypyn. Nipsu oli oikeesti niin kiva ratsastaa, se ei oo ikinä ollu missään kisoissa niin kiva ratsastaa. Noniin joo tuntuu et kehun vaa paljon Nipsuu mut oikeesti, se ei oo ikinä ollu noin hyvä . Uusinta mentiin siis myös nollina ja sijotuttiin luokassa 4/44. Ja junnumestaruudessa oltiin 3 !! 
Kisa oli tiukka ja tuli tosi vähän nollia ! 

http://www.youtube.com/watch?v=XXaOqJeB4kY&feature=youtu.be

Tää viikonloppu meni ihan sika hyvin oikeesti, en olis uskonu et menee näin nappii. 



LoRin junnumestaruuden - mitalistit ! Kultaa Axel & Rocks, hopeeta Jenna & Latte ja pronssia minä & Nipsu. <3 <3 <3 


- Amanda 

9 kommenttia:

  1. Sun kannattais leventää tota blogin tekstiosaa, kun kuvat tulee yli, muuten superkivablogi, liityn :)

    camillan-blogi.blogspot.fi <- Käytkl tsekkaa, ois tosi kivaa jos ees kommaisit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tarkotit sitä, ettet osaa leventää nii sen saa sielt ku menee sinne "malli" kohtaa, sit alkaa muokaamaan sitä ja siel on sellanen valikko ku "blogin leveys" tao jotain vastaavaa ja siitä saa levennettyä blogia :)

      Hienosti menitte, hyvä te c:

      Poista
    2. Kun meet bloggeriin, sit siellä on se "Malli" >klik< sit siihen tulee se "Livenä blogissa" meet sinne ihan niinku muokkaisit ulkoasua, mutta valihet "Säädä levytyksiä" >klik< ja siitä sitten vedät sitä muistaakseni ylempää eteenpäi, sit tää isonee, ja ite voit sitten kattoo mikä on sopiva kun se blogi näkyy siinä alla. Sitten vaa "käytä blogissa" ja sitten se on isomnnettu :)

      Poista
    3. Hyvä amanda:D ulkoasu -> mallin suunnittelutyökalu -> leveydet! ja kiva postaus :) + onnee<3

      Poista
    4. hahahhahaa kiitos ku kerroitte ! XD ja kiitti katja ja silppu <3

      Poista