perjantai 29. elokuuta 2014

kisoja

Heipsan! 

Nyt ei olekaan taas yli viikkoon kuulunut mitään täällä blogin puolella. Ei vaan oo ollut aikaa tulla koneelle kirjoittamaan postausta, koska tähänkin menee oma aikansa. 
Kuten edellisessä postauksessa kerroin, meillä oli viime viikonloppuna kisat. Kisat olivat Nuorten Hevosten Festivaalit, Ypäjällä. 

Kisoissa oli aika vähän avoimia luokkia, joten hyppäsin perjantaina 90cm luokan. Nipsu oli tosi hyvä, radalla teki hyviä hyppyjä ja kulki omalla moottorilla. Nipsu hyppäsi radan puhtaasti ja sijoituimme siinä luokassa muistaakseni 9.sijalle. 
Perjantaina ei hypätty muita luokkia. 



Johkun kanssa meillä oli suunnitelma, että jos perjantain pikkuluokka menee hyvin, voin kokeilla sunnuntaina 110cm. Perjantain luokkahan meni hyvin, joten siis sunnuntaina hypättiin 110cm. 

Verkassa Nipsu oli ihan super hyvä, silloin kelikin oli vielä ihan ok. 




Juuri ennen kuin menin radalle, alkoi hirveä kaatosade. Juuri kun aloitin radan, vettä tuli varmaan tuplaten enemmän vielä! En kauhean varmalla mielellä rataa aloittanut ja en saanut ihan Nipsun laukkaa kulkemaan. 



Nipsukin epäröi tosi paljon liukkaalla nurmi-kentällä. 4 Ekaa estettä sujui hyvin. 




Neloselta vitoselle oli pitkä tie ja tein itse virheen isolle okserille ja Nipsu stoppasi. Toisella yrityksellä korjasin virheeni ja Nipsu hyppäsi sen hyvin.



 Sitten taas pari estettä sujui tosi hyvin. Toiseksi viimeinen este, sarja , koitui sitten lopuksemme. Tein taas saman tyhmän virheen että koitin tuoda Nipsun liian kauas ja lähdin puskemaan. Jälleen Nipsu otti nokkiinsa ja stoppasi. 



Mutta oli hyvä tietää että kiellot eivät johtuneet niinkään Nipsusta, vaan musta joka ratsasti tosi huonosti. Toki liukas kenttäkin teki tehtävänsä, poni sekä kuski molemmat oli ehkä turhan varuillaan. 

Alkuviikko Nipsulla oli kevyttä menoa ja eilen, torstaina meillä oli kisat Laaksolla. Vanhat lukijat saattavatkin muistaa ettei meillä ole koskaan mennyt laaksolla hyvin.. Viime kerrasta olikin saldona molemmista luokista tippuminen :D 



Tällä kertaa tavoitteena oli saada Nipsu kulkemaan rentona ja päästä maaliin asti molemmissa luokissa. 

Ensimmäinen luokka oli 90cm, arvostelultaan 367.1 eli uusinta heti perusradan perään. Hirveiden sateiden jäljiltä verkka oli aika kaameassa kunnossa mutta itse radan pohja oli ihan hyvä. Pohja tuntui kyllä radan kävelyssä niin raskaalta itselle :D 

Nipsu tuntui verkassa hyvältä, oli ihan normi oma itsensä. Radallakin Nipsu tuntui hyvältä ja oli rentona. Uusinnassa Nipsu ihan innoistui vaikken aikaa sen koommin yrittänytkään ratsastaa. Tuloksena oli 0-0,tyytyväinen ratsastaja sekä ennen kaikkea tyytyväinen poni! 


Seuraava luokka 100cm oli arvostelultaan sama kuin edellinen. Verkassa Nipsu oli taas hyvä. Sama meininki jatkui radallakin ja Nipsu oli ihan super. Rata oli tosi hyvä, vaikka itse sanonkin, mutta kaikki lähestymiset osuivat melkeen ihan nappiin ja Nipsu kulki rentona. Tästäkin luokasta tulos oli 0-0! Tää metrin rata oli vielä paljon parempi kuin edellinen. 




Sijoituinkin vielä molemmissa luokissa! 


Sain 90cm luokasta palkinnoksi lahjakortin hööksiin sekä jonkun pullon jotain ainetta. En tiedä mikä pullo on kyseessä kun en sitä yhtään tarkemmin tutkaillut! 100cm luokasta sain vähän arvokkaaman lahjakortin Horzeen.



Näistä kisoista laaksolla jäikin sitten tosi hyvä mieli! Ensi viikonloppuna keravalla on Esran aluejoukkuemestaruudet johon me sitten mennään. Yritän saada sitä ennen vielä jonkunlaisen normaalinkin postauksen tänne. 

Jos teillä muuten tulee mieleen jotain postauksia, joita haluisitte mun tekevän, niin ehdottakaa ihmeessä niin katsotaan jos voisin niitä toteutella! :) 

-Amanda 

14 kommenttia:

  1. Ratsastajan varusteet videolla ? MyDay videolla ? Kiva postaus :) Ja onnea sijoituksista !

    VastaaPoista
  2. Hienot! Varustepostaus olis ihan kiva :)

    VastaaPoista
  3. paljon noiden lahjakorttien arvo oli? :) tosi kiva postaus

    VastaaPoista
  4. olitko tuossa yhdessä kuvassa tippunut kun olit esteen toisella puolella ja nipsu toisella?N:O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mut se oli tosi vanha kuva!:D ei näistä kisoista!

      Poista
  5. Mäkin ehdottaisin varustepostausta :)

    VastaaPoista
  6. millon vaihdat banneria?

    VastaaPoista
  7. my day videollla ja kuvina! :)

    VastaaPoista