keskiviikko 20. elokuuta 2014

valmennuksia

Moikka! 

Tää postailu on taas jäänyt vähemmälle, mutta en ole millään jaksanut raahautua koneen ääreen. Mitään kummallista ei ole tapahtunut, mulla 9- luokka on startannut käyntiin. Ei ois kyllä millään jaksanut vielä mennä kouluun, mutta pakkohan tuo. 

Taisin muuten unohtaa mainita, että olimme Nipsun kanssa Vermon kansallisessa poninäyttelyssä pari viikkoa sitten. Menin siellä Nipsulla sen ratsastusluokan. Nipsu voitti oman luokkansa sekä se valittiin vielä vuoden 2014 Ridden Championiksi. 



Mulla oli viime viikon perjantaina Nuutilla estevalmennus, lauantaina Nuutilla kouluvalmennus sekä Nipsulla estevalmennus. Olin siis Anna Kärkkäisen valmennuksissa, joka siis on mun uusi valmentaja! :) 


Perjantain estevalmennuksessa vettä satoi ihan hirmuisen paljon, valmennuksen jälkeen oli aikas märkä olo. 





Lauantain valmennus Nipsulla meni tosi hyvin. Nipsu oli kivalla päällä vaikka se olikin pahassa kiimassa joka kyllä vaikutti siihen että se oli vähän tahmea. 






Heti Nipsun valmennuksen perään, mulla oli Nuutin kanssa kouluvalmennus.


Sitten mulla oli eilen Nipsun kanssa taas Annan estevalmennus. Nämä hypykerrat oli aika lähekkäin, mutta Nipsulla on hyvä hypätä aina muutama päivä ennen kisoja, mutta ei kumminkaan liian lähekkäin kisoja. Nipsu meni tämänkin valmennuksen hyvin. Nipsu on nyt ollut pitkän aikaa jo aika tosi hyvä, pitkään aikaan ei ole edes tullut mitään kieltoja. 

Tehtiin aluksi väistöjä ja siitä laukannostoja. Sileätyöskentelyssä Nipsu ei ollut niin hyvä kuten yleensä, vähän normaalia jäykempi. 


    Oijoi mä en kestä miten söpö Nipsu on tässä kuvassa, pikkunen vähän innoissaan! <3




Seuraavat kisat pitkästä aikaa onkin nyt tulevana viikonloppuna Nuorten hevosten festivaalit. Hypätään perjantaina 90cm luokka, sillä se oli korkein avoin kaikille- luokka siellä. Lauantaina ei ole ollenkaan avoimia luokkia ja sunnuntaina on sitten yksi, jossa saa valita meneekö radan 90cm/100cm/110cm. Tehtiin Johkun kanssa suunnitelma, että jos perjantain 90cm rata menee hyvin, kokeillaan sunnuntaina hypätä meidän ensimmäinen 110cm rata! Jos jostain syystä perjantain luokka ei mene hyvin, hypätään 100cm korkeudella se luokka. 

                         Ihana Paris, vaikka ei nääkkään mitään. Se on siis sokea, mutta pärjää silti aivan mainiosti täällä uudessa kodissa ja on niin innoissaan aina menossa mukana! <3 Ala puolella ihana Sandy, Parisin äiti. Lunasta ei nyt tällä kertaa kuvia kun se oli niin epäsiistissä kunnossa ja näytti ihan peikolta... 




Seuraavaa postausta ilmeisesti tulossa viikonlopun kisojen jälkeen, lauantaina ohjelmassa onkin tosi kivaa touhua ja matkamme suuntaa siis (ilman Nipsua) muille maille ! ;) 

-Amanda 

9 kommenttia:

  1. Mikä Parisin silmissä on? Onks se aina ollu sokee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei, se sokeutu keväällä yhtäkkii :( sil oli joku verkkokalvon äkillinen rappeuma.

      Poista
  2. Höh :( mut kiva että se pärjää noin hyvin vaikkei nääkkään :)

    VastaaPoista