keskiviikko 17. syyskuuta 2014

treenii treenii

Hellou! 


Miltäs näyttää uusi banneri ? Kiitokset siitä vielä kaverilleni Mimosalle! Toi tausta mun pitäs vielä vaihtaa, mutta en osaa vaihtaa sitä enkä tiedä mistä löytäisin kivoja taustoja. 

Mutta nyt ajattelin tulla tänne vähän perus kuulumisia kertomaan lähinnä eilisestä ratsastuksesta. Sain äitin kuvaamaan ratsastustani ja laitoin Nipsulle hienot kamat päälle että se voisikin näyttää kouluponilta! ;) 

Alkuun Nipsu oli tosissaan sitä mieltä että nyt tää työnteko ei passaa! En saanut lähellekään heti Nipsua kulkemaan hyvin, nyt se oli jotenkin tavallista haastavampi ratsastaa. Herkällä päällä neiti oli, jos vähänkin joutui pohkeella enemmän ratsastaa niin Nipsu reagoi samantien ja pomppas pilviin. 

Loppua kohden Nipsu alkoikin tuntua ihan hyvälle, sain sen kuuntelemaan apujani ja se reagoi niihin. Vielä kun sais vähän taas takajalat enemmän alle ja suoruutta että poni ei olisi niin mutkalla joka suuntaan. 



                                                            vastalaukkaa.... 

                           Jaa, mitäköhän ihmettä toi oikeekäsi tekee..... 



                Välillä tää muoto menee liian alas ja Nipsu menee liian pitkäksi. 


             Tää on aika bueno Nipsun osalta! Katsokaa mun saapasta, vetskari on ihan rikki niin toi saapaskin on ihan auki niin näyttää tommoselta paksulta :D ! 


           Oli pakko rajata naama pois, koska ilme oli kuin jollain mummolla! :D 

                                                                Sellasta sitten eilen! 

Tänään Nipsulla olikin rennompi päivä, se pääsi Amidalian kanssa isolle laitumelle ja se kyllä liikku siellä ihan kaikkien edestä! Huhhuh sitä menoo ku kaks hönttii vetää täysii ympäri laidunta...



Huomenna meen Nipsun kanssa maastoon ja sitten perjantaina ja lauantaina on kisat täällä Ypäjällä. 

Perjantaina hyppään luokan 90cm, ihan vain varmistukseksi lauantain luokkaa varten joka on karsinta HIHSiin ja korkeudeltaan 100cm. 

-Amanda

4 kommenttia: