sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Kultaa!!!

Heipsan!

Siitä onkin taas vierähtänyt aikaa kun viimeksi postausta teille tänne kirjoitin. Koko tämä viikko treenattiin Nipsun kanssa koulua Anna Kärkkäisen valmennuksissa. Alku viikosta jo oltiin sitä mieltä ettei lähetä näihin tämän viikon seuramestaruuksiin kun Nipsu ei tuntunut hyvälle eikä ihan omalle itselleen. Loppu viikkoa kohti Nipsu meni huimasti parempaan suuntaan ja sain siihen paljon paremman tuntuman. 

Tänään siis mentiin lohjalle seuramestaruuksiin. Ohjelma oli Nuorten hevosten kenttäohjelma. Luokassa oli 31 lähtijää ja me startattiin Nipsun kanssa luokan viimeisinä. Verkassa Nipsu oli jo tosi hyvä, kuunteli hyvin ja oli sopivan herkkä. Kerran verkassa Nipsu säikähti aika pahasti yhtä autoa, ja ampasi kentän toisesta päästä toiseen päähän. Hetken aikaa Nipsu oli vähän varuillaan ja ei kulkenut rentona, mutta sain sen onneksi takaisin avuille aika pian. Verkkasin noin puol tuntia joka oli tarpeeksi hyvä meille. 




Aitojen sisäpuolelle päästyä Nipsu aluksi oli vähän turhan kiireinen. Rata alkoi hyvin, Nipsu kulki rentona ja hyvässä muodossa.





            Keskikäynti, joka on ollut meillä aina aika huono, sujui nyt tosi hyvin!


                                            Oijoi Nipsulla on kyllä niin magee laukka!



 Kun tultiin lävistäjälle keskiravia, niin Nipsu säikähti kulmassa ja lähti laukkaamaan, korjasin takaisin raviin ja jatkoin ihan normaalisti. Koko loppu rata sujui ihan super hyvin. Nipsu tuntui tosi hyvälle. 





 Ajattelin että no kyllä toi rikko vei liikaa pisteitä et ehkä mä sijotun mut en mä mitaleille pääse.. Noh, vähän ajan päästä Melisa tulee ja huutaa: "Sä voitit! "
Olin ihan ihmeissään ja eka reaktioni oli että " Miks?" 

Prosentitkin olivat huimat 67,083% varsinkin ne tuntuivat suurilta kun Kati ja Melisa sanoi ennen mun rataa että se tuomari on kuulemma tosi tiukka. 






 Voitin siis myös Lohjan Ratsastajien Juniorimestaruus-kultaa! 


 


Iso kiitos kuuluu valmentajalleni Anna Kärkkäiselle kenen ansioista pärjäsimme Nipsun kanssa näin hyvin sekä Sari Airolle  ja Sanna Tuomille jotka hoiti Nipsua kun Nipsulla oli pieni jumi niskassa niin he sai sen todella hyvin hoidettua pois, suosittelen!! 


                            Nämä kaksi viimeistä kuvaa on ottanut Jaana Hietanen, kiitos!


Huomenna ja tiistaina meillä on taas Piian valmennukset. Ensi viikonloppuna on sitten meidän seuran estemestaruudet jonne Nipsun kanssa mennään! 

-Amanda




  

13 kommenttia:

  1. Paljon onnea, ootte kyllä ansainneet voittonne! (:

    VastaaPoista
  2. Onnee, ansaitsitte kyllä voiton! :)

    VastaaPoista
  3. Onnee toosi paljon, ootte kyl niin upeita! :)

    VastaaPoista
  4. Hienoja olitte! Etkö oo koskaan miettiny lajin vaihtoa? Nipsu sopis niin loistavasti kouluponiksi!

    Nea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! Enpä oo ollenkaa miettinyt vaikka Nipsu kyllä sopiski tosi hyvin mut mä en oikeesti tykkää yhtään käydä koulukisoissa, mun pää ei kestä kun se on niin "tylsää" :D sitä on kiva treenata kun on hyvä ponikin alla mut ne kisat on niin tuomaripeliä!

      Poista