keskiviikko 15. toukokuuta 2013

94# pony event & perus meininkiä

Moikka!

Huhhuh oon viikko sitte postaillu viimeks?! hups,noh mä en vaa oo jotekin jaksanu/kerennyt postata mitään. Oon ollu myöhään tallilla eli tullu kotiin joskus 9 aikaa. Nyt pitkästä aikaan tulin aikasin kotiin eli puol 7. Teen tämmösen viikkokatsauksen!

Perjantaina : Oli Iian kouluvalmennus ja en hirveästi muista siitä mitä tehtiin mutta ainakin taivuteltiin ja mentiin avoja . Ihan hyvin meni.

Lauantaina : Pony event . lähdettiin varttia vailla 8 tallilta kohti laakson ratsastusstadionia. Tiedossa oli siis alue-estekisat , pony event. Menin luokat 80cm ja 90cm . Ne oli meidän ekat yhteiset ulkopuoliset estekisat. Jooh,noh ihan okei ne meni mutta virheistä oppii! 80cm verkassa poni ei ollut paras mahdollinen mut tuntu jotenkin hyvältä. Otin muutaman hypyn molemmista suunnista. 80cm rata ei ollut mitenkään vaikea,siellä oli ainakin trippeli ja edellisissä kisoissa ei jouduttu sitä hyppäämään. Radalle mennessä laitoin Nipsuun vähän vauhtia , joka oli kyllä Idan ja monen muunkin mielestä mummolaukkaa :D:D se ei vaa lähteny! Perusrata tultiin ihan hyvin,taino sitä jännitti ja se oliku mikäki 50vuotias ponimummeli! Hihi no mut uusinnassa käänsin semmosesta kohasta mistä oli vaan pari kääntänyt mutta otettiinkin uusinnassa se trippeli alas! Sen siitä saa kun on niin tyhmä! Nomut poni oli ihan okei ratsastaa,vaikkakin tosi hidas! 90cm verkassa yritin saada sen kunnolla liikkelle! Verkassa se tuntui hyvältä. Radalle päästyä taas laitoin sen laukkaamaan lujaa! No ehkä se  meni vähän kovempaa! Joo mutta eka otettiin alas. Vieressä olevat saattoikin kuulla kun sanoin että voi hemmetti :D oikeesti mä en ymmärä mä nykyään puhun aina itteleni jos joku menee huonosti :D Sitten sarjan A ni otettiin niin kaukaa että okserin takapuomi tipahti. ponista loppu bensa ihan täysin sarjalle! Sarjan jälkeen potkasin sitä kunnolla ja onneks se reagoi ihan semihyvin. Loppurata meni ihan hyvin,vaikka rata nyt ei mitään niin kaunista katseltavaa ollutkaan mutta pääasia hypättiin kaikki esteet!
 KAIKKI KUVAT KISOISTA (C) NETTA UUSINOKA 

                                            - life with you is perfect <3 90cm

                                                                  80cm
                                                                 80cm
                                      Goldencoastit <3 Idan blogi  : http://idajaponit.blogspot.fi/
            Juuh siitä 90cm tää oli sarjan A joka otettiin kaukaa! tosi hyvin oon mukana ! -.-

                                                             80cm <3

Silleen meni nää kisat! Ihan hyvä fiilis jäi ratojen jälkeen! Lähdettiin heti 90cm luokan loputtua kotiin . Mun piti mennä kisojen jälkeen Idalle mut mul tuli ärsyttävästä kauhee migreeni :( mut onneks se lähti myöhemmin illal pois! 


Sunnuntaina käytiin rennolla maastolenkillä! 
Maanantaina oli vapaa ja käytiin taluttelemassa ja syöttelemässä äidin kanssa heppoja! 
Tiistaina meillä oli kouluvalmennus! Joka meni hyvin,tehtiin laukka-käynti siirtymisiä , avoja,joista jatkettiin volteille,yms. 

Tänään oli estetunti ja siitä jotain kuvia! 

          tätä mieltä nipsu oli yhestä perus pystystä =)








                                                       Nipsu kävi pesulla tunnin jälkeen ja molemmat kävi hiekkakylvyssä!






                Lauantaina mennäänkin taas alue-estekisoihin pomppimaan 80cm ja 90cm ! :)

                                                                            -Amanda

4 kommenttia: