tiistai 4. kesäkuuta 2013

102 # hengissä ollaan!

Heips!

Huhhuh oon postaillu viimeks 5pvä sitten mutta se tuntu ikuisuudelta! Noh mistäs sitä alottaisi,voisin tehdä pienen viikkokatsauksen. Perjantaina oli Iian kouluvalmennus,olin Johannan kanssa. Mentiin tunnin jälkeen kahlailemaan vielä kun oli niin lämmin päivä. Lauantaina menin kevyesti,kertasin vähän rataa. Sunnuntaina oli koulukisat ja niistä kerron nyt enemmän.

Kisat oli aluekoulukisat jossa oli myös powercupin aluekarsinta. Menin kaksi luokkaa, helppo B:3 ja kn specialin. Kn special oli se powercupin aluekarsinta.

helppo b: 3 :

Verkkasin tekemällä avoja,siirtymisiä,taivuttelemalla.Aika perus,en verkkanut kauheesti koska menin kaksi luokkaa. En verrrytellyt myöskään liian vähän koska Nipsu ei sillon olisi hyvä! no ei varmaa kukaa ois :D Lähin luokassa loppupäässä ja lähtijöitä oli päälle 40. Rata sujui ihan ok,Nipsu oli hieman laiskahko koska oli niin kuuma päivä. Tuomari oli tosi tiukka,voittajan prosentit oli jotai 64-65%. Rata ei ollut paras mahdollinen,sillä saatiin prosenteiksi vaan 60% + risat . Noh joka paikassa on eri tuomarit mutta viimeks saatiin aluekisoissa samasta luokasta 66,700% et :D Olin 3 ei sijottunut.







kn special :

Verkka oli vähän nihkeä,tai siis Nipsu hieman laiska. Radalla poni yllätti!Tuloksia olivat tulleet ennen mun rataa ja ne oli 56-60%. Nipsu tuntui hyvältä radalla,käyntiosuus oli ehkä hieman hidas. Ajattelin saavani prosenteiksi jotain 62% . Mutta yllätyin kun kuulin että tulokseni olivat 64,900% ja menin kirkkaasti johtoon!  Johdin luokkaa hetken kunnes yksi kimo miniponi meni edelleni . Sijotuin luokassa siis toiseksi,ja lähtijöitä oli n. 20 . Meidän seurasta myös kaverini Julia hoffren  oli entisellä ylläpitoponillani Keksillä myös samassa luokassa ja sijottui neljänneksi! Jee hyvä LoR ! Olin ihan yllättynt että tulin toiseksi,muut ratsukot näytti niin hienolilta ! ja mä vaan humputin siellä menemään :DDD 





                                         Tää on ihana kuva Nipsusta mut kattokaa ton kuskin ilmettä! hyi "#%&¤(6½





palkinnot :







Ja me muuten vaihdetaan tallilla ens kuun alussa! Muutamme talli Wistille . Se on tosi hieno ja kiva paikka! Ja mikä parasta,talvisin siellä on lämmitetty maneesi <3 Ikävä tietty ja kavereita laaksarista mutta on mulla jo pari kaveria siellä Wistilläkin! :) 

-Amanda

7 kommenttia:

  1. muuttaako molemmat, nipsu ja amidalia :) ? sulla on niin hyvät treenausmahollisuudet nyt (: !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu! :) No siis on mut tuol Wistil on vähä paremmat ja se on enemmän "kilpatalli" :)

      Poista
  2. vaihdaks valmentajiiki?

    VastaaPoista
  3. Miks vaihdatte tallia? :(

    VastaaPoista
  4. Kuka valmentaa sua sit koulupuolella ? Ku eiks johku oo vaan estevalmentaja ...

    VastaaPoista