perjantai 28. kesäkuuta 2013

111# estejussi+pellolla

Heips!

Nyt on ollu niin paljon kiireitä mulla niin en ole ehtinyt postailla! Ja lupasin sitä kisapostausta.. Kerron nyt jotenkin lyhyesti koska,kisat ei mennyt erityisen hyvin ja en ihan muista enää kunnolla!
Oltiin siis sunnuntaina alue-estekisoissa dumissa!
80cm :

Verkassa poni sikaili ja kielettiin pari kertaa ihan tavalliselle pikkupystylle ja okserille.Radalle mentyäni mua vähän jännitti että eikai se kiellä taas. Siis jotenki se poni vaan lähti käsistä ku nostin laukan enkä saanu sitä enää takasin joten pudotettiin eka. Loppurata meni tosi hyvin ja varsinkin on tosi tyytyväinen kun 2 esteelle tosi monet kiels koska siel oli semmone tukki alla ja sit vieressä semmoset jännät pelokkeet! Ja se ei kieltänyt millekään muulle! Joten tyytyväinen on 80cm rataa jotenkin!





                                   Ylimmät kuvat (c) Katja Hautamäki

90cm :

Verkassa poni oli hyvä! Mutta oli tosi tosi kuuma joten se vähän väsähti. Ja kun olin valmistautumassa ja mua ennen meni yks poni joka meni pahasti ympäri viuhkalla ja tyttö jäi alle ni sit olin vähä ite järkyttyny! Noh ponihan pääs ekalla yllättämään ja veti ohi. Sit se jäi pelleileen siihen ja ei menny heti eteen ja toin sen siihen okserille ja pamautin raipalla! Video kiellosta monet onkin varmaan nähnyt kaverini Katjan blogissa. Tein aika pitkän tien sille ekalle että sain hyvän ja kunnollisen tien. Loppurata menikin ihan siedettävästi paitsi yks pudotettiin ku Nipsu jotenkin potkas sen puomin alas.Jouduin myös pysäyttää ponin koska meijän tyhmä satula on epäsopiva ja se oli valunut ihan eteen. Ja muutenkin poni vähä lähti ku suuttu siitä kun pudotti. Aikavirheitä tuli 8vp ja yhteensä siis 16vp.
Kisat ei mennyt erikoisen hyvin mut onpahan taas parannettavaa!


                                      (c) Nona Haasnoot


                           (c) Nona Haasnoot


                             (c) Nona Haasnoot


                 Tässä mentiin vähä ohi! XD  (c) Nona Haasnoot




                                             2 viimeisintä kisakuvaa (c) Katja Hautamäki

Maanantaina menin kevyesti Nipsulla.Tiistaina oli kouluvalmennus jonka jälkeen oli aidanmaalaus lorin siis. Siel oli tosi kivaa ku näki taas pitkästä aikaa hyvii kavereita! Keskiviikkona Nipsulla oli vapaa ja ratsastin Amidalian ja se oli tosi tosi hyvä. Eilen Amidalialla oli vapaa ja olin Nipsulla pellolla tykittelemässä kaverini Janinan kaa.




                                                              ....katse...



     Sunnuntaina me vaihdetaankin jo tallia ,siis talli wistille! Myös mulla on sunnuntaina Amidalian kanssa tän kauden ekat koulukisat,en Nipsulla sinne viittinytkään lähteä koska ne on ihan pikkukisat. Mennään Amidalian kanssa sen takia koska Amidalia oli ennen siellä tallilla,niin me ollaan joka vuos käyty siellä kisoissa :) Meen siis helppo C:2 ! Tiistaina me mennään Nipsun kaa hyppää laaksolle !

   -Amanda

9 kommenttia:

  1. Mikä satula teil on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, luulin et se ois hyvä satula, mut ei se kai sit ollukkaa, jos se valuu koko ajan ponin lavoille, niinku edellisessä postauksessa kerroit...

      Poista
    2. joo siis se on tosi mukava ja hyvä satula mut ei Nipsulle oo aivan nappi ainakaan noilla toppauksilla,katsotaan päästäänkö toppauksella vai vaihdetaanko koko satula! :)

      Poista
    3. Okei, harmi ettei ookkaan hyvä :/

      Poista
  2. Meetkö kisoihin siuntiolle? Siis amidalian kans :D

    VastaaPoista
  3. Näin sut ja sen essin tänää kun ratsastetiin teijän tallin läpi ja oot iha sika kaunis !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa oliksä ratsastamas niil issikoil ? voi kiitos! :)

      Poista