torstai 13. maaliskuuta 2014

ostoksia + paljon kuvia

Morjens! 

Lupailin parille anonyymille edellisessä postauksessa että voisinkin julkaista sen Ypäjä-postauksen mutta pahoittelen... En löydä postausta mistään eli olen poistanut sen vahingossa tai en ole tallentanut sitä tai jotain semmosta :/ Enkä voi alkaa nyt kirjottaa sitä uudelleen, koska en tosiaankaan muista tunnelmia. 

Mutta siis, huomenna on taas lähtö Ypäjälle ja jäädään sinne siis yöksi ponin kanssa. Lähdetään huomenna iltapäivällä ajamaan kohti Ypäjää, siellä ratsastan Nipsulla vähän. Lauantaina hyppään 90cm& 100cm ja sunnuntaina varmaankin vaan 100cm. 
Jos joku tulee sinne kuvailemaan niin olisi mahtavaa saada kuvia! :) 

Ajattelin tehdä Ypäjältä videopostausta, mitä mieltä te lukijat olette? 

Tällä viikolla on ollut aivan sairaan ihanat ilmat! Olen ratsastanut kentällä pari kertaa koska se on ollut hyvässä kunnossa, eilen varsinkin kun menin kentällä joka oli tosi hyvässä kunnossa niin Nipsu oli aivan innoissaan eikä meinannut pysyä pöksyissään! 
Mutta maailmani romahti kun kuulin että lunta on luvassa.. EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! 
Toivottavasti sää-ennuste ei pidä paikkaansa eikä mitään takatalvea tule.














Tänään mulla oli hyppäri, hypättiin ihan pientä koska ei viitsi rasittaa ponia nyt kun on tulossa kuitenkin rankka viikonloppu. Valmennus meni ihan hyvin, ei ehkä paras päivä mutta Nipsu ei kytännyt mitään eikä siis kieltänyt millekään. 










Ja kuten otsikosta voitte päätellä, että esittelen ostoksia teille mitä nyt parin viikon sisällä olen ostanut. En oikeen tykkää esitellä ostoksiani blogissa, enkä semmoisia postauksia olekaan tehnyt hirveästi. Mutta nyt monet ovat kyselleet että voinko laittaa kuvat blogiin sitten kun se uusi satula tulee, joten siis nyt esittelen satulan sekä muut lähi aikoina ostetut ostokset. 


Eli satula. Vihdoin ja viimein hipposportista tuli soitto että satula on valmis! Eli tilattiin pari kuukautta sitten mittatilauksena Bruno Delrangen estesatula. Saatiin valita siihen se merkki tai logo, että minkä värinen se on niin valittiin äidin kanssa kultainen. Satulan taka osassa on myös kultaista ja siihen Hipposportin myyjät sanoivat että siihen voi laittaa tekstiä, eli niin kuin laatan missä lukee vaikka mun tai Nipsun nimi. Ajattelin että olisi tosi kiva saada nimi siihen laattaan, mutta katsotaan nyt. 


             Näissä kuvissa tää näyttää paljon vaaleammalta mitä oikeasti on. 



Tää satula on aivan ihana, ihan täydellinen! Katsotaan nyt vaan että se sopii Nipsulle, ensi viikolla kokeillaan koska eihän nyt tietenkään ennen kisoja aleta mitään säätämään! 

Ostettiin samalla Bruno Delrangen panssari satulavyö. 


            Tää panssarikin näyttää paljon vaaleammalta :D


Myös Brunon satulasaippuaa!




Ostin itselleni uudet Roecklin hanskat, koska nykyiseni ovat niin puhki kuluneet että ei edes mitään iloa niistä kun kauheat suuret reijät! 


Ostettiin myös Equilinen huopa sekä korvahuput. 






Ostettiin myös viime aikoina Nipsulle ruokakippo, vai mikä lie onkaan (XD) Ypäjää varten. 



K-maatalaouden alennusmyynneistä tarttui myös mukaan tämmöinen Kingslandin T-paita. 



Vihdoin ja viimein sain aikaseksi ostaa uuden raipan. Viime kisat olen lainannut raippaa kavereiltani kisoissa koska omani oli totaalisesti rikki. Se Nuppi osa oli lähtenyt sieltä toisesta päästä ja sitten toisesta päästä se läpyskä oli irronut kokonaan. Olihan se tosiaan varmaan 5vuotta vanha........ 




Ja tietysti heppanameja! 





Tässä tämä postaus sitten olikin, ei tullut tekstiä erityisen paljon mutta kuvia senkin eteen!
Seuraava postaus tuleekin varmaan sitten sunnuntaina/maanantaina, riippuu millon saan sen tehtyä. 

-Amanda

17 kommenttia:

  1. Kiva postaus, ja tee videopostaus! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! Minkä takii et siis tykkää esitellä ostoksia yleensä :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! No siis yleensäkään en tykkää esitellä meidän varusteita että mielellään en tee mitään varustepostauksia koska jotkut anonyymit kirjottelee typeriä juttuja esim. "miten saat aina kalliitta tavaroita" vaikka asiahan ei ole niin että saan kalliitta tavaroita usein joten en jaksa tämmöisiä anonyymejä :-) mutta onneks on teitä sunlaisia anonyymejä jotka ei valita mistään ja kiva että kysyit asiallisesti :)!

      Poista
    2. Okei.ihan ymmärrettävää :) kiva ku vastasit!

      Poista
    3. joo tietty vastaan ku asiallisesti kysyit!:)

      Poista
  3. Ihania ostoksia ja muutenkin hirmu kiva postaus ! :)

    VastaaPoista
  4. Korvahupun koristelu on tosi nätti. Munkin poni ehkä tarvitsisi tuollaisen:)
    Oletko huomannut, että Riinan blogin uusi osoite on : http://riinamariarissanen.blogspot ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. munkin mielestä se on tosi kiva, ja Nipsu tykkää tosi paljon ja se tuntuu olevan rauhallisempi kun äänet ei kuulu niin kovaa!:) joo oon huomannut!

      Poista
  5. Miks ostitte uuden satulan? :) Kivan näkönen!

    VastaaPoista
  6. Eiku miks ei mist :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aa oho soriXDD siis ku meijän oma satula ei sopinu sille enää ollenkaa et ollaa menty kuukaus yhel prestigen laina penkil kunnes tää bruno nyt tuli!:)

      Poista
  7. Mikä satula teil oli nyt käytös ennenku toi satula tuli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meijä oma oli black countryn estepenkki ja ollaa nyt kuukaus menty prestigen lainapenkil et nyt ku tää bruno tuli ni palautetaa se laina prestige ja myydää se black country :)

      Poista