lauantai 8. maaliskuuta 2014

täällä taas + paljon kuvia

Heippa!

Mä en oo nyt pariin viikkoon postannut, mutta nyt ajattelin jotain päivitystä tänne tehdä. Inspiraatiota ei ole ollut joten postauksiakaan ei ole tullut tehtyä. 

Tosiaan, oltiin siis viikko sitten ypäjällä hyppäämässä ja kisat meni huonosti. Vähän harmitti, mutta ei se ollu maailmanloppu. Mutta Nipsu teki taas varsinkin 100cm radalla törkeen hienoja hyppyjä ja ei mitään kolahduksia kuulunut. Niistä tein postaukset mutta jätin sitten julkaisematta kun kone lagasi niin paljon ettei antanut ladata kuvia, mutta tässä nyt muutama kuva ypäjältä. 






kuvat (c) Melisa

Nyt ei ole tapahtunut kummempia, oon ollu kipeenä joten Nipsulla on ollut kevyempää mut nyt oon jo parantunut. Tällä viikolla siis maanantai oli vapaa ja tiistaina Nipsulla oli kävelypäivä ja keskiviikkona pääsin jo selkään ja menin maastossa, laukkailin mäkiä yms. Nipsu oli ihan innoissaan! On niin ihanaa kun lumet on sulanut ja pääsee ratsastamaan ulkona! 








Torstaina mulla oli hyppäri, tai no oikeestaan rataharjotus. Alkuun Nipsu teki pari kieltoa ihan vaan possuilakseen sillä sille oli jäänyt ypäjän reissu päälle.. Mutta se oli hyvä juttu että possuili kotona, koska sitä se ei ole tehnyt pitkään aikaan joten pääsi sitten komentamaan kotona kun kisoissa ei kumminkaan pysty. Muuten Nipsu meni hyvin ja se oli ihan villillä päällä,höpsö poni! 
Ei mennyt pidätteet läpi kunnolla ja poni oli kun räjähtävä aikapommi. Itse asiassa se oli aika kivaa kun se pyrki niin paljon eteen. Hypyt olivat tosia hyviä ja hienoja. Se on alkanut nyt hyppäämään paljon parempia hyppyjä kuin aikasemmmin! 




Eilen tein Nipsun kanssa maneesissa kunnon tehotreenin joka tuli kyllä ihan tarpeeseen! Tein avoja ja siirtymisiä ja paljon voltteja ja tulin vähän kavaletteja. Nipsu oli ihan märkä hiestä ratsastuksen jälkeen. Mutta tyytyväinen se ainakin oli, niinkun kuskikin! 

Tänään menin ilman satulaa maneesissa ja tein haasteen Facebookiin jossa hyppäsin pienen radan pelkästeen riimulla. Nipa oli niin hieno<3 Jos teitä kiinnoostaa niin käykää katsomassa mun FB, siellä se pitäisi näkyä ainakin kavereideni kavereille. 

Ensi viikonloppuna lähdetään ypäjälle taas hyppäämään, jäädään sinne yöksi ponin kanssa koko viikonlopuksi. 

-Amanda

6 kommenttia:

  1. kiva postaus oli :) ootteko muuten vaihtanu tallia vai mikä toi maneesi on? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!:) ei olla, ihan sama wistin maneesi se on :)

      Poista
  2. missäpäin asutte Nipsun kaa ja kuin pitkä matka teil on ypäjälle? mitä luokkii meet minä päiviin ypäjäl viikonloppuun? ja julkase se postaus ypäjält haluun lukee tarkemmin, ja siihe ratavideot!! se ois iha parasta! :) sun blogi on paras ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohjalla, ypäjälle kestää traikun kaa jotai puoltoist tuntii:)lauanain meen 90cm&100cm ja sunnuntain 100cm. Ratavideoit ei oo, ja no kattoo ny! apua kiitos paljon ihana<3

      Poista
  3. tee ypäjältä postaus! ja onha sul ratavideot ku sul oli instas ainaki jotaa videoo vai? mikä on isoin este mitä oot hypänny nipsul yksittäiseen ja rataan? ootte niin upeit nipsun kaa, ja tää on paras blogi! :) sul on ihana ja rehti poni ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no metrist on videoo :D no okei koitan muistaa julkasta sen postaukse huomenna!oon ye menny ehk 115-120cm ja ratan 110cm+ :)voi kiitos paljon, tää piristi!:)) nipsu on<3

      Poista