sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

LoR kisat

Heippodei!
 
(postaus kirjoitettu sunnuntaina!) 


Eilen oltiin siis oman seuran järjestämissä alue/kansallisissa estekilpailuissa Lohjalla. Hyppäsin Nipsulla luokat 90cm & 100cm. 


hevoset -messut 2014 (c) Sirkku Riitala



90cm:

Kävelin radan ihan rauhassa. Rata oli suht helppo. Yksi linja jäi hämäämään oli 21m joten en ollut varma tulenko 5 vai 6. Johku sanoi että jos tulee lentäen sisään niin jatkan normaalit 5 mutta jos pieni hyppy niin tulen 6. Olin luokassa muistaakseni 12 lähtijä. Kävelin ja ravailin hetken kunnes pääsin sisälle verkkaamaan. Johku auttoi mua taas verkassa. Nipsu oli verkassa tosi tahmea ja ei ollut jotenkin oma itsensä. Menin radalle vähän epäröiden ja mietin että mitäköhän tästäkin tulee.
Ensimmäinen este oli normi okseri, toin Nipsun siihen huonosti . Rata meni ihan ok sujuen, Nipsu oli aika tahmea eikä liikkunut kunnolla eteen. 
Tämä linja jota mietin radan kävelyssä ei päättynyt kovin hyvin. Nipsu tuli linjalle sisään ihan hyvin, ei lentäen eikä pienesti vaan jotenkin siltä väliltä. Koitin jatkaa linjan 5 mutta Nipsu olikin toista mieltä ja tehtiin siihen 5puol. Sehän ei passanut yhtään joten siinähän kolahti ja tuli puomi alas. Viimeinen este sujui ihan hyvin. 



Radan jälkeen tietty vähän ärsytti kun Nipsu ei tuntunut hyvältä enkä löytänyt hyviä paikkoja ja ponikin oli tahmea. 
Noh, ei voi mitään tästä jatkettiin. 


Seuraava luokka olikin 100cm ja arvostelultaan 367.1. Nipsu tuntui hyvältä nyt jo verkassakin. Tässä luokassa rata oli eri kuin 90cm. Nyt rata oli vielä vaikeampi ja piti ratsastaa tarkasti. 



Kun menin radalle, Nipsu tuntui taas omalta energiseltä itseltään joten hyvillä mielin aloitettiin rata. Rata sujui tosi hyvin, paikat olivat hyviä, ponin hypyt olivat hyviä & kyllä kuskikin hoiti tällä kertaa hommansa ihan hyvin, vaikka nyt itsekin sanon. En uusinassa yrittänyt mitenkään mennä kovaa mutta tein pienet tiet ja menin siitä suoraan toiselle sijalle. Mutta sitten vauhdikkaat hevoset kiilasivat edelle. Luokka oli tosi iso, ratsukkoja oli 75.
En muista mille sijalle sijotuttiin mutta sain vihreän ruusukkeen. 



  Hyvä Nipuli<3 


Nyt lähdetään hyvillä mielin ensi viikonlopuksi ypäjälle! Lauantaina hypätään 90cm & 100cm ja sunnuntaina 95cm & 105cm. 

-Amanda

2 kommenttia:

  1. tosi hienosti meette ja ratsastat hyvin! sulla on hieno poni :)

    VastaaPoista
  2. whii kiitti! ja juu kyl me varmaa nähää ku oon siel töis sit loppupäivän et paitsi riippuu mitä luokkii se hyppää et onks se haimis vai opistohallil :)!

    VastaaPoista