tiistai 3. kesäkuuta 2014

kuulumisia

Moikka!

Tää postausten teko on nyt tosiaankin  jäänyt vähemmälle, paljon vähemmälle... Viime postauksesta onkin jo viikko ja sitä edellisestä kolme viikkoa.. 
Noh, nyt kun kesälomakin on startannut, niin mulla on enemmän aikaa kirjoittaa tänne. 

Oltiin siis viime viikolla keskiviikkona ja torstaina Ypäjällä. Kari Haimi piti mulle maastoestevalmennuksen. Meidän oli tarkoitus mennä toisena päivänä derbykentällä, mutta siellä oli muita juttuja joten ei sinne päästy. Mutta ei se haitannut, nimittäin Nipsunkin mielestä oli tosi hauskaa hypätä maastoesteitä,jippii!!! 

Hypättiin kaikenlaisia pieniä maastoesteitä, tukkeja, kuiva-hautaa, risukasoja ja  laukattiin veden läpi ja hypättiin sieltä pois. Nipsu oli ihan innoissaan, eikä sitä pitänyt yhtään patistella eteenpäin, enemmän sitä piti jarrutella! 










Ilmottauduttiin ekoihin kenttäkisoihinkin, Ypäjän kisaviikolla startataan se! Hypätään myöskin sitten poniderby seuraavana päivänä siellä. 

Lauantaina Nipsu vaihtoi tallia ihanalle pienelle tallille. Ja eilen Amidaliakin muutti sinne. Mulla oli eilen Iian kouluvalmennus Nipsulla, joka meni hyvin. 

Monet varmaankin ihmettelevät syytä tallinvaihdokseen, mutta nyt hieman asiaa valaistaen, Nipsulle ei sopinut talli, jossa hevoset seisovat sisällä monta tuntia ja tarhailevat vähän aikaa.  Nipsu muutenkin oli stressaantunut siellä ja ei muutenkaan voinut kovin hyvin, joten katsoimme parhaaksi vaihtaa tallia ennen kuin on liian myöhäistä. Vaikka tämä entinen tallimme oli puitteiltaan aivan mahtava, hevoset hoidettiin todella hyvin ja hevosien hyvinvointi huomioitiin kaikissa tilanteissa. Mutta jotenkin Nipsulle ei vaan sovi isot tallit!



Tuntuu pahalta kun ei ole itse huomannut sitä että Nipsu ei oikeasti ole voinut hyvin. Kun joka päivä sitä katsoo, niin ei muutoksia huomaa. Mutta ihmiset, jotka eivät Nipsua usein nää niin huomaavat muutokset.Olen pitkään ajatellut että onkohan Nipsulla yksi asia pielessä, mutta kun ihmiset ympärillään sanovat että mikään ei mättää, niin uskoo siihen.
 En nyt niitä juttuja täällä blogissa kerro, mutta toivotaan että uusi talli saa Nipsun voimaan paremmin sekä Nipsu saisi massaa ympärilleen. 


Mulle nyt on ihan sama jos ei päästä käymään kisoissa, tärkeintä on se että Nipsu alkaa voimaan paremmin<3




-Amanda