sunnuntai 25. toukokuuta 2014

täällä taas

Heipsan!

Tiedättekö sen tunteen kun epäonnistumisia vaan tulee ja tulee? Ja ei innosta yhtään kirjoittaa saatika kertoa kenellekään niistä. Mulla on nyt semmonen fiilis, ollut jo muutaman viikonlopun. Tiedän, että mun pitäs osata kirjottaa myös epäonnistumisista, mutta tällä hetkellä en vaan jaksa. Meillä on nyt mennyt kolmet peräkkäiset viikonloput tosi huonosti kisoissa. Ainut luokka, mikä on mennyt hyvin, oli eilen ponicupin osakilpailu, jossa mentiin perusrata 0vp mut uusinnasta tuli 10vp omista mokistani johtuen. 

En aijo muista kirjoittaa mitään, mutta kyllä te jotkut lukijat tiedätte varmaan tulokseni jos osaatte käydä kipastakin katsomassa. Sen verran tämän päivän ainoasta radasta Ypäjällä mainitsen, että Nipsu oli tosi tosi hyvä kolmanneksi viimeiselle esteelle asti, jossa se sitten veti liinat kiinni, ja tulos : hylätty. Yleensähän syy löytyy satulan päältä, mutta tällä kertaa voin sanoa että nyt en tosiankaan tiedä mitä tapahtui. Noh, näitä sattuu mutta välillä tuntuu että liiankin usein vastaan tulee epäonnistumisia. Mietin, että me saatiin koko viime kaudelta ihan pari hylkyä vaan, mutta tällä kaudella, oijoi, niitä hylkyjä on tullut enemmän kuin koko viime kaudelta. Syy tähän onkin jo suurimmalta osalta meidän tiedossa. Katsotaan, jos nyt tallinvaihdos auttaisi asiaan. Me siis nyt viikon päästä vaihdetaan tallia kaverini tallille. Syytä en täällä blogissa mainitse. 

Vaikka nykyisellä tallilla on mahtavat puitteet, mutta nyt on ajateltava vain ja ainoastaan Nipsun parasta. Toki mun ja äitini viihtyvyyskin on tärkeää kun koko aika menee kumminkin tämän lajin parissa. Totesimme vain nyt parhaaksi ratkaisuksi tämän.

Ja vielä ehkä maailman ihanin uutinen, Amidalia tulee mulle takaisin<3 Se muuttaa samalle tallille kun Nipsu. 



Toivottavasti kukaan ei ymmärtänyt tätä postausta väärin, eikä tee mitään  vääriä johtopäätöksiä. 

Nyt jotain kuvia Ypäjältä tältä viikonlopulta, hyppäsin lauantaina 90cm ja ponicupin osakilpailun 100cm. Sunnuntaina hyppäsin 105cm. 




                                                                maailman hienoin<3


Mutta kyllä tästäkin reissuun jäi jotain positiivista mieleen. Nimittäin Nipsun hypyt olivat tosi hyviä, eikä se enään oikeen kolauttelekkaan! 

Nyt esittelen teille yhden ostoksen tältä päivältä. Mun nykyisen saappaat ovat tehneet kuolemaa tässä muutaman viikon aikana, vetoketjut varsinkaan eivät pysy ollenkaan kiinni. Niin ostettiin tänään ypäjältä mulle Freejumpin kengät sekä chapsit. Olen ehkä enemmän kenkien ja chapsien ystävä, kuin saappaiden, tykkään paljon enemmän kengistä ja chapseista. 

Varsinkin nämä Freejumpin kengät on aivat mahtavan tuntuset jalassa, ja chapsit myös! 




Noissa chapseissa tossa alareunassa on tommonen reikä ja tarrajuttu, niin jos katsotte tota kengän yläreunaa niin siinä on kans tommonen juttu, ni toi kengät juttu pujotetaa tost chapsien reijästä sisään ja laitetaan tolla tarralla kiinni,kätevää! 

Heheh, en osannu selittää :-D


Nyt yritänkin saada taas tän postausrutiinin takaisin. Ensi viikon ohjelmasta sen verran ,että me mennään Ypäjälle treenaa Kari Haimin kanssa ainakin derbykentälle. Ollaan sielä yötä keskiviikon ja torstain välinen yö, mulla on valmennukset molempina päivinä. Tosi kiva juttu että Karilla on aikaa auttaa mua! :-) 

Sunnuntaina olis sitten tarkotus muuttaa Nipsun kanssa, jännää! Ja sitten lauantaina, ahh. Alkaa pitkään odotettu kesäloma, aika on mennyt taas niin nopeasti. 

Mutta ensi kertaan! 

-Amanda 

15 kommenttia:

  1. Siis heti kun alotin lukemaan tätä postausta niin mulle tuli sellanen, että mä niiin tiedän ton tunteen ja aika sama tilanne! Ei oo nyt oikeen onnistunut taas kolmissa viimeisissä kisoissa... Bloggaajana tietty pitäisi kertoa niistä epäonnistumisistakin ja omia mietteitä ja niitten ratkaisuja avoimesti, mutta toisaalta taas kilparatsastajana haluaisi pysyä mahdollisimman vaiti, ettei lähde mitään huhuja liikkeelle jne, kun kuitenkin on oltava tarkkana mitä nettiin kirjoittaa, kun jokainenhan sitä lukea pystyy. Mutta tsemppiä teille jatkoon Nipsun kanssa, ootte hieno pari! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinpä just nii! ja pitääki olla tarkkana mitä nettiin kirjottaa! ja kiitti paljon! sä ja wolle kans ja tosi paljon tsemppii teillekki!!:))

      Poista
  2. Meillä oli oikeen kunnon epäonnistumis kierre tossa talvella ja mua masens tosi paljon se... Meitä autto tallinvaihto tosi paljon täs kevääl ja nyt on vaan suunta ylöspäi. Mut tosi kiva et kirjotat myös epäonnistumisist tänne ja pidät realistisena! Tsemppii teille ootte upeita :--)

    VastaaPoista
  3. ihanat kengät! mut eikö noi saappaat ollu melko uudet ja ainakin helvetin kalliit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. munki mielestä! Siis jos tarkotat noita saappaita mitkä meni rikki, niin ostin ne viime vuoden hihsistä ja ei ollut kalliit, 200e :) paitsi riippuu mitä pidät kalliina, mutta mun mielest toi oli suht halpa hinta!

      Poista
  4. Jee ihana Amidalia! Aiotko kisata silläki? Ootte nii hieno pari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pitää kattoo miten alkaa sujumaan! ja kiitti paljon<3

      Poista
  5. Minne hevoset muuttaa? :)

    VastaaPoista
  6. Paljonko tuli suunnilleen hinnaksi yhteensä chapseilla ja kengillä? Ihanan näköiset, varmasti hyvät käytössä. Ootte Nipsun kanssa tosi hieno pari, epäonnistumisista huolimatta, tsemppiä paljon jatkoon ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en yhtään tiedä, mutta saatiin alennusta! Oli kyllä aika kalliit sen tiedän, mutta mulla ei enää jalka kasva niin ostettiin nyt semmoset "kunnolliset" kamat. Kiitos tosi paljon :) !

      Poista
  7. laita kuva milt noi kengät ja chapsit näuttää su jalois

    VastaaPoista
  8. tiiän ton tunteen kun mikään ei onnistu ja haluis vaa piiloutua maanpinnan alle. On tehnyt kauheasti työtä ja sit kaikki menee silti huonosti. Ainakin Barbin kanssa sitä olen kokenut jo montakin kertaa kahen vuoden ajan sisällä eikä se todellakaa helpota että ne epäonnistumiset ovat peräkkäin. Mut lupaan että kyllä se siitä! Ootte niin super pari nipsun kaa :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo nii:/ kiitti paljo mut sä ja barbi ootteee<3!! ja en julkassu sitä toista mut siis jeee niinpäää !;):*

      Poista