tiistai 16. kesäkuuta 2015

Video

16 kommenttia:

  1. Mulla on aina alkuvuodesta toi sama tunne. Omalla ponilla on krooninen siitepölyallergia, joka kerää limaa keuhkoihin ympäri vuoden ja alkaa vaikuttaa maaliskuun tienoilla. Poni saa sen verran vahvoja lääkkeitä ettei sitä voi ratsastaa kuin käynnissä ja lääkkeissä on aina olemassa kaviokuumeriski. Se on kauheen turhauttavaa katsella kun kaverit ja muut menee kisoissa ja toivois myös ite olevansa siellä . Meillä menee lähes aina neljä kuukautta ponin lääkitsemiseen ja kuntouttamiseen ja kisoihin päästään kunnolla vasta toukokuun aikana. Tässä tilanteessa sä tiedät miltä sen tuntuu. :/ toivottavasti Blue paranee nopeasti!

    VastaaPoista
  2. Onko joskus asunut/asuuko teidän hevosen Ypäjän hevosopistolla ? Vai asutteko te niin lähelllä hevosopistoa, että käytte ratsastamassa siellä ? ( ainakin jossain videossasi puhut lämpimistä halleista tms, ja menit hevosopistolle ratsastaa maan )

    Tosi kiva blogi ja zsemppiä Bluen paranemiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo asutaan lähellä ja siis hepat on meillä pihassa omassa tallissa! :) ja kiitoksia paljon!!

      Poista
  3. ihana video amanda <3

    VastaaPoista
  4. Ihana video <3 Hei ei ehkä nyt kannata julkaista tätä komenttia (se on tietty sun päätös), mutta harmittaa niin paljon sun puolestas, että on ihan pakko kysyä (tai en siis tiedä että onko tää jo sun tiedossa), mutta... Olen ihan Elenan lähipiiristä kuullut että kun Blue tuli Suomeen sitä potkaisi toinen hevonen tarhassa niin että joutui pidemmälle sairaslomalle. Sitä ennen Elena mainosti että tästä tulee hänen PM/EM hevonen... Saikun jälkeen haki muutamat tulokset ja pisti tasoon nähden tosi halvalla myyntiin. Nyt kun se noin nopeasti joutui teillä sairaslomalle niin tulee väkisin mieleen, että ovat saaneet sille huonon käyttöennusteen ja panneet siksi äkkiä myyntiin.

    En tiedä onko tämä totta, mutta halusin sen kuitenkin kertoa (siksi laitan tämän nimettömänä), teillä pitää mielestäni kuitenkin olla mahdollisuus selvittää asia, jos se ei ostohetkellä ole ollut teidän tiedossa.

    Ja siksi älä julkaise, että jos tämä onkin ihan väärä juoru niin ei turhaan kukaan sano että yrität mustata Elenan mainetta...

    Tsemppiä teille kuitenkin :)

    VastaaPoista
  5. Ihana video :) Toivottavasti Blue paranee pian!

    VastaaPoista
  6. Tykkäätkö asuu Ypäjäl?

    VastaaPoista
  7. Ja hei sinulle jonka kommentia en julkaissut, ymmärrät varmasti miksi. Ensinnäkin suuri kiitos että kerroit, tää asia tosiaan lähtee selvitykseen. Jos mitenkään haluat asiasta valaista, niin kerro toki lisää. Jos viitsit nimellä kertoa, niin parempi, mutta ei tarvitse. :)

    VastaaPoista
  8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Ihania sukuja sun hevosilla, noi on kyllä mielenkiintoisia. En tiedä oonko ikinä kommantoinut tähän, blogiin koska luen aina Bloglovinin kautta, mutta siis ihania sukuja ja vaikka en kommentoi, niin nyt ainakin tiedät, että täällä on yksi lisää joka lukee sun blogia!

    VastaaPoista
  10. Ihana video, kyllä se kuntoon tulee! Ei saa murehtia liikaa!
    Omalla kohdalla myös kävi tässä muutama kuukausi tapaus, jollon aattelin että tästä ei tuu mitään... Kisahevosella epäiltiin sydänlihaksen tulehdusta. Ehdein jo miettiä että mä en ratsasta enää koskaan jos se hevonen ei selvii. Kunhan se olis hengissä, se oli sillä hetkellä tärkeintä. Odotin että pääsisin rapsuttamaan sitä, ehkä viimeistä kertaa, kun koskaan ei tiennyt millon sydänlihas pettää. Onneksi lähdettiin käymään klinikalla, sillä hevonen oli terve! Sillä ei ollut koskaan mitään ollutkaan!
    Sori kauhee romaani, mut koita jaksella!❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!❤️ Wouu onneks oliki terve!:o varmaan säikäytti kyl tosi pahasti :/

      Poista