maanantai 1. kesäkuuta 2015

Life is unfair

En tiiä mitä enään edes pitäs sanoo... Oon oikeesti jo ihan loppu. 


Succes isn't about how many times you have won competitions or been the best one. It's about who have done the most work, put their everything for success, have losed the most, but never, never stopped trying. ⭐️ Toivottavasti kesä menis äkkii ohi ni päästäis radoille. Alku vuoden tavoitteet kesälle uuden hepan kaa murskautu jo maaliskuussa ja enään jäljellä ainakin 2-3 kk. Kyl tää tästä vai mitä rakas.😪❤️ :'( <3

Alku vuonna ajateltiin että tästä on tulossa mun paras kausi tähän mennessä mut näköjään ei tullutkaan. Nipsu menee huonosti kun ei löydy sopivaa satulaa ja muutenkin ei oo voinut niin hyvin nyt kun oli siellä reissussa. Toivottavasti edes Amidalian varsa syntyis terveenä ni sais edes jotain iloa elämään. Ja tiedän, että mullakin vois asiat olla vielä paaaaaljon paljon huonommin ja pitää arvostaa kun on ainakin suht. terve ja perhe lähellä, mut jotenki alkais jo riittää. 



-Amanda

26 kommenttia:

  1. Tästä ei nyt aukee että mikä bluella on? Mulla sormet ja varpaat pystyssä että vauva syntyis terveenä <3 koska laskettu aika?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii ku emmä haluu sillee kertoo :/ ja jee<3 22.6!!

      Poista
  2. Aijotko pitää Amidalian varsan ittelläs ja ehkä tulevaisuudessa kisata sillä ? Ja kisaatko enää ollenkaa Amidalialla ? :)

    VastaaPoista
  3. Eikä! Tiedän miltä susta tuntuu. Mulle ostettiin viime kesänä ensimmäinen oma hevonen. Oikea opetusmestari. Se ehti olla mulla kuukauden, jonka jälkeen sillä tuli ensin jalkaongelmia josta seurasi ikuinen noidankehä. 10kk sitä hoidettiin ja se sai parasta hoitoa mitä oli tarjolla, mutta reilu kuukausi sitten se jouduttiin lopettaan. Toivotaan että teillä olisi parempi tuuri. Pidetään peukut ja varpaat pystyssä! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeestii eikää ihan kauheeta :'( kiitos tuesta <3

      Poista
  4. Eikää.. Elämä on kyllä niin jännää kun välillä loistetaan onnen kukkuloilla kun taas välillä ollaan niin maassa ja kaikki menee päin puuta ja mäntyä. .. Muistan itsekin ne ajat kun pääsitte sisään mj- joukkueeseen, uusi hieno hevonen, amidalia oli astutettu, saitte oman tallin ja nipsu alkoi hypätä paremmin kuin koskaan, niinä aikoina ei voinut olla enempää iloisempi sun puolesta. Koskaan kaikki ei mee niinku olis suunniteltu, pakko vaan oppii elämään että kohtaa vastoinkäymisiä ja mä uskon et kaikki viel alkaa nousuun! Onneksi sulla on Bluen kanssa aikaa vielä monta kautta ja tsempit Nipsun kanssa, uusi satula voi tehdä ihmeitä! Itselekin on tullut aikoja kun kaikki romahtaa, ei enään jaksa, ei ole kaukana luovuttaa kun mistään ei tule mitään mutta pitää vaan jatkaa taistelua ja nyt olenkin aivan eri tilanteessa missä koskaan uskoin olevani, mistään ei voisi olla onnellisempi. Seuraavia huonoja aikoja ei pidä niinkään odottaa mutta niitä tulee ihan jokaiselle. Pakko myöntää että aluksi minäkin ajettelin että noh miks sä hyppäät noin isoja luokkia kun teillä on vain vähän puhtaita ratoja alla, mutta tajusin että ihan jokainen meistä aina välillä epäonnistuu, jokaisella on aikansa hyvät ja huonot ja se on hyvä kuulla että sopivasta satulasta voi olla suurikin apu. Halaukset, tsempit ja kyl se siit lähtee nousuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon ihanan kannustavasta kommentista!<3 :')

      Poista
  5. Höh :( tällasta tää elämä välillä on... tai aika useinkin :(

    Onko se Bluen vaiva sellainen, että silti haluatte sen ostaa... vai onko niin että ette enää voi perua niitä kauppoja? Niin että ettisitte toisen hevosen.

    Tuli kans mieleen, että onko Nipsun vatsa tutkittu. Mun poni oli kans "huono" ja alko kieltelee ja tekee sellasii huonoja hyppyjä et se ei avannu kunnolla ja oli vaan jotenki "huono" sillai et ei osaa selittää. Eka kutsuttiin hierojaa ku luultiin että se johtu satulasta, sitte kuvattiin koko selkä... Lopulta ell halus tutkii sen mahan ja sil oliki vatsahaava :/ Mut se sai siihen lääkkeet ja on nyt tosi hyvä taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii :( no siis ei se onneks ihan niin paha oo ja blue oikeastaan onkin jo meidän.
      Hmm pitää kattoo jos ei ratkee tol satula jutul :)

      Poista
  6. TsemppIi hirveesti❤ toivottavasti nipsun "ongelma" selviäis. Toivottavasti saatte terveen varsan❤
    ymmärrän jotenki sua koska oma yp heppa on jännevamman takii ollu sairaslomal jo 2kk ja loppua ei näy😟 mut kyl se jossain vaihees helpottaa ja elämä hyvmyilee taas. Mut jos ajatellaan positiivisesti ni nytten sull on enemmän aikaa muuhun😊

    Hyvää kesää vaikkei se nyt ehkä hyvältä tunnukkaa. Yritä keksii jotaiin kivaa tekemistä et unohtuu ees hetkeks❤
    Oot ihana❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon❤️! Ja tsemppii sullekki et toivottavasti teilläki nyt saikku loppuis ja tulis heppa kuntoon :/!

      Poista
  7. ❤️ Tiedän tunteen ja "voimia"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaksuja sullekki❤️ :'( voi ku löydettäis molemmat jotku kivat lainahepat siihen asti et meijän tykit ois kunnos!!

      Poista
  8. Voi paska :(!! hevoseni oil just pitkällä saikulla jännevamman vuoksi, hetken luultiin että olis jo parempi mutta jalka taas turvottelee. Ärsyttää niin paljon kun voi, eikä sekään auta että mulla ei ole mahdollisuutta toiseen hevoseen (ei tallipaikkaa). Kun ei lainahevosiakaan ole :/ Toivottavasti Nipsu the superponi alkais taas pelittämään ja Blue paranis. Ja teille tulis terve juhannusvarsa :)!

    VastaaPoista
  9. Olisko parempi kuin satulan vaihtaminen, vaihto vielä korkeimmalta, tarkoitan kuskia!

    VastaaPoista
  10. Mullakin on ollut vuoden sisään kyllä kaikenlaista tilannetta elämässä - niin heppojen kanssa kuin ihan siviilissäkin - ja vaikka välillä on käyty niin pohjamudissa kuin vain voi, aina on selvitty. Oon nyt pikku hiljaa alkanut luottamaan sanontaan 'kaikki järjestyy', koska yksikään asia tähän mennessä ei oo jäänyt järjestymättä. Joskus on ollut ihan mahdottomia solmuja ja mä oon monta kuukautta pelännyt ettei ne aukea, mutta kuitenkin in the end kaikki selviää. Aina.

    Paljon tsemppiä Amanda, kyllä tää tästä! Lupaan. :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 ja nii onhan aina asioilla tapana järjestyä..:/

      Poista
  11. Hei voimii sinne, kyl se siitä! Sun hevoset on voittajia, ne ei luovuta! Etkä sinäkään! Tietenkin ne selviää! Luotat vaan niihin! :) Voimii! :)

    VastaaPoista
  12. Sähän oot varmaan maailman onnekkain tyttö, vaikka hepat onkin rikki. Sulla 3 omaa heppaa tallissa kuitenkin, kaikilla ei ole edes yhtä! Sitäpaitsi kisat ei ole se tärkein asia :) täällä tyttö joka haaveilee että saisi edes oman ponin, mutta kun ei ole rahaa niin täytyy tyytyä vuokraponiin pari kertaa viikossa. Tekisin mitä vain että olisin sä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mm :/ ja joo totta, mun pitääki olla onnellinen mut ku on satsattu niin paljon rahaa ja aikaa ja sit menee rikki ni harmittaa mut joo nii totta :/

      Poista