tiistai 19. marraskuuta 2013

kouluvalmennnus

Moikka ! 

En ole ollut kovin aktiivinen bloggaaja , mutta tässä tulee nyt jonkinlaista postausta. 

Tänään mulla oli kouluvalmennus , ja siis pitkästä aikaa Villen ! Uusille lukijoille tiedoksi niin Ville Vaurio on käynyt mua valmentamassa laakspohjassa ja nyt on ollut taukoa ja se tuli ekaa kertaa Wistille nyt kun mä oon siellä ollut. Mulla oli yksityistunti.

Aloitettiin käynti - ravi siirtymisillä. Aluksi Nipsu oli aika hidas pohkeelle, ei reagoinut kunnolla pohkeeseen ja oli oikeessa ohjassa kiinni.
Mentiin ympyrällä paljon siirtymisiä. Muutaman toiston jälkeen ne alkoivat jo näyttää siirtymisiltä ja osa onnistuikin hyvin ja siirtymiset eivät olleet " töksähteleviä ".  


Sitten tehtiin ravi-laukka siirtymisiä. Ensiksi ne olivat hitaita ja vaivalloisia. Kun saatin siirtymiset sujuviksi mentiin uraa pitkin keskilaukkaa. Aluksi kun Nipsu ei oikeen lähtenyt niin kun pamautin vähän pohkeilla niin sehän lähti. Sitten taas kun tultiin ympyrälle Nipsu hidastui ja laukan tempo hiipui . Ville sanoi että nyt voin jo antaa sille kerran kunnolla raippaa että se tajuisi että pitää mennä eteenpäin. Ja sehän autto ! Koko loppu tunnin Nipsu meni ihanan reippaasti eteenpäin. 




Sitten tultiin parit vaihdot laukassa, ensiksi ne tuli pukin kautta ja sitten tuttuun tapaan Nipsu lähti lävistäjällä kun ohjus ja teki jättipompun kautta vaihdot. Sitten kun oltiin rauhoituttu ja ei enään pitänyt mennä niin kovaa. 

Kävelytauon jälkeen aloitettiin tulemaan keskihalkaisijalta pohkeenväistöä kohti uraa. Aluksi nekään ei oikeen onnistunut, mutta muutaman toiston jälkeen sekin alkoi sujua. Pohkeenväistön jälkeen tultiin lävistäjälle keskiravit ja sitten taas pohkeenväistö ja sen jälkeen keskiravi. Oijoi mitkä keskiravit poni menikään. Se ei oo ikinä lisännyt niin hyvin ja nyt Nipsu oikeen lensi. Harmi kun ei ollut kameraa mukana.  


Lopuksi mentiin vielä avoja uraa pitkin. Oikealle oli vähän vaikeempaa mutta vasempaan avot onnistui hyvin. Kuvia ei siis nyt ole mutta jotain vanhoja kuvia! 




Torstaina mulla on estevalmennus ja lauantaina tapahtuu jotain kivaa mutta siitä en vielä täällä blogissa kerro ;-) 

-Amanda



2 kommenttia: