keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Lemppariblogit

Heippa!

Teen nyt tämän lemppariblogini - postauksen.

  
                                                                 laadukas


" Blogia kirjoittaa -96 syntynyt tyttö etelä-suomesta. Olen harrastanut ratsastusta 7 vuotiaasta asti ja tämä blogi kertoo elämästäni tuntiratsastajana "

Mimosa ( eli blogin kirjoittaja sekä se kuka tekee minulle aina bannerit ) kirjoittaa kivoja postauksia joissa usein on riittävästi kuvia. Mimosan olen tuntenut niin kauan kun olen elänyt joten se kuuluu hyviin ystäviini. Ratsastuskuvia voisi ehkä enemmän olla mutta ymmärän että on aika vaikeaa saada itselleen kuvaaja. Mimosan tekstejä on kiva lukea koska niissä ei ole yhtään kirjotusvirheitä sekä teksti on selkeää. 
 Blogissa on todella hieno ulkoasu. 



"Moi, olen 16 vuotias tyttö espoosta ja omistan yhden ponin ja yhden hevosen , joiden kisoista ja valmennuksista kerron täällä "

Lauran blogi on yksi lempiblogeistani koska, on kiva lukea kilparatsastajan arjesta. Lauralla on tosi hienot hepat ja on taitava ratsastamaan. Postaukset ovat sopivan pitkiä , ja kivoja kuvia on paljon. Ulkoasu on myös tosi kiva. 



" Tervetuloa lukemaan blogia minusta ja kahdesta ponistani. Kilpailen molemmilla poneilla esteitä kansalliselle tasolle saakka. Ponit asuvat omassa tallisamme meidän pihassa. "

Venlalla on tosi hieno ulkoasu ja sen postaukset ovat tosi kivoja. Nykyään postauksia ei tule kovin paljoa mutta silloin kun tulee niin ne on tosi hyviä. Kuvia on usein paljon. Venlalla on tosi kiva kirjotustyyli ja kirjotusvirheitä ei ole miltei ollenkaan. 



En löytänyt mistään semmosta "lyhyttä" esittelyä ( tai sitten olen vaan niin sokea etten nää). Mutta blogi siis kertoo esteratsastaja Jennistä ja hänen hienosta ponistaan Vannista.

Jennin blogi on tosi kiva, postauksia tulee sopivasti ja ne ovat sopivan pitkiä. Jennin ja Vannin arkea on tosi kiva seurata ja välillä on kiva kun näkee myös samoissa kisoissa. Ulkoasu on kivan yksinkertainen ja värit ovat kivoja. 







" MOIKKA ! Hauskaa että löysit blogini ja toivottavasti liityt lukijaksi jos pidät lukemastasi. Blogia pyörittää 14 vutoias poni tyttö Etelä-Suomesta. Yritän kirjoittaa blogia 3-4 kertaa viikossa välillä tulee harvemmin postauksia ja välillä useammin. Blogiin yritän saada koko ajan paljon tuoreita kuvia jotta lukijat pysyvät mukana missä mennään.

Olen todella määrätietoinen ratsastaja ja tiedän mitä haluan. Seuraa siis minun kehitystäni puol-ylläpito ponillani 7-vuotiaalla Goldencoast Ultimatella jonka kanssa olemme vasta aloittaneet kisakenttien valloituksen. Olen kilpaillut kansallisia 120cm luokkia mutta juuri nyt ei sille tasolle ole löytynyt hevosta. " 

Ida kuuluu parhaimpiin kavereihini joten myös se on yksi syy miksi luen tätä blogia. Mutta suurimmat syyt on se että on kiva seurata täällä blogin kautta Idan ja Ulpukan kuulumisia ja pidän Idan kirjotustyylistä. Idan postaukset ovat kivan pitkiä ja kuvia on yleensä riittävästi. Blogissa on hyvät esittelyt ja ei jää paljoa kysyttävää lukijoilla, koska esittelyistä ja teksteistä saa kaiken irti. 





  " TERVETULOA!


Olet eksynyt Taikan tahdissa-nimiseen blogiin. Blogi kertoo 15-vuotiaan esteratsastajan ja hänen 9-vuotiaan trakehner-tamman elämästä. Jos yhtään kiinnostaa esteratsastajan elämä liityhän lukijaksi!

Kommentoithan myös, jos vain kerkeät ;)



Olen lukenut Netan blogia niin kauan kun se on ollut pystyssä. Nykyään blogi kuuluu lemppareihin, Netta on alkanut kirjoittaa nyt tosi hyviä postauksia ja on panostanut blogiinsa paljon enemmän kun aikaisemmin. Nettakin kuuluu hyviin ystäviin joten on mukava seurailla hänen ja Taikan kehitystä. Ulkoasu on todella hieno. 


                                 
Toivottavasti saitte uusia luettavia jos ette aikaisemmin ole näitä blogeja lukenut! Muistakaa osallistua edellisessä postauksessa olleeseen "kilpailuun". Siihen postaukseen pääset klikkaamalla tästä !  

-Amanda 

3 kommenttia: