maanantai 23. joulukuuta 2013

Mikkihiiret

Heippa! 

Lauantaina meidän tallilla oli joka vuotinen "joulujuhla" jossa mentiin muutes kovaa. Olin Idan pari kisassa , me esitettiin Idan kanssa Mikki-hiiriä ja ponit Ulpukka ja Nipsu olivat Minni-hiiriä. Meidän piti siis hypätä rata ja mennä niin kovaa kuin pääsi, eli niinku parit kisasivat toisia pareja vastaan. Ida meni radan eka ja heti kun Ulpukan jalat kosketti maata viimeisen esteen jälkeen oli mun vuoro startata. 



Esteet olivat mitä pelottavampia, jouluvaloja puomeissa, lahjapaketteja esteissä ym. Nipsu ja Ulpukka oli molemmat todella superhienoja ja oltiin kyllä ylpeitä poneista. Nipsu hyppäsi kaikki esteet ilman sen kummempia kyttäilyjä ja puomejakaan ei pudonnut. Esteet olivat suurinpiirtein 80cm-90cm. 

Saimme valita musiikit, ja kun tultiin maneesiin ni biisi oli " Mikkihiiri merihädässä" ja kun olimme radalla biisi oli " Cheek- jippiakayjei" ! 

Tultiin Idan kanssa kisassa toisiksi! 


Meidän rataa pääset katsomaan painamalla tästä


Oli kyllä tosi kivaa päästellä radalla ja oli kiva että Nipsu ei kytännyt mitään vaikka esteet olivat erikoisia. Mutta Ida oli kyllä korvaamaton apu koska se auttoi paljon radallakin, tuli viereen estettä jota Nipsu verkassa katsoi paljon. Ja Iian tsempit radan aikana oli kyllä myös huikeat, ne varmaan kuulukin videolla ! 


Tästä linkistä painamalla pääset näkemään muidenkin suorituksista pätkiä, ja tunnelmia ! 


( Videon teki meidän talliltamme oleva ihminen !)

- Amanda



3 kommenttia: