lauantai 19. heinäkuuta 2014

Blogihaaste

Moikka! 

Ajattelin näin tylsyydessä tehdä Tiian blogissa olevan Viikon blogihaasteen. Tällä kertaa Tiian blogissa oleva haaste oli suosikkiblogeista. 




Luen paljon erilaisia blogeja, joten mulla oli vaikea valita niistä suosikit. Syystä ja toisesta nämä seuraavat blogit pääsivät suosikit- listalle. 

OHJEET: Jaa suosikkiblogisi muiden kanssa, ehkä joku löytää näin lisää lukemista! Esittele blogit lyhyesti ja kerro miksi pidät juuri niistä eniten.



                         LAURA'S SHOW JUMPING BLOGGER


Lauran blogia olenkin jo kauan lukenut. Blogi kertoo 16vuotiaasta Laurasta, hänen hevosistaan sekä heidän kilpailuista ja treenamisesta. Laura kirjoittaa tosi hyviä postauksia sekä blogissa on melko usein paljon kuvia sekä videoita. Blogista tietty tekisi vielä paremman se että postauksia tulisi useammin. 


                                                          PONITYTTÖ SEIKKAILEE

Blogi kertoo 17vuotiaasta Sofiasta ja hänen reissailustaan kisoissa sekä kisahoitajan että itse kisaajan roolissa. Toki Sofian blogiin kuuluu normi arjen askareet sekä valmennukset. Tämä blogi on noussut ehkä lempparikseni kaikista blogeista! En ole ikinä tavannut ketään, joka oikeasti kirjoittaa näin hyviä postauksia. Sofian kirjotustaidot on aivan mahtavia, suosittelen lukemaan tätä blogia, ihan huippublogi! 



16vuotias Ella kertoo blogissaan hänen ja hienon  kouluhevosensa Wollen kisoista, treenamisesta sekä muista kuulumisista. On tosi kiva seurata Ellan ja Wollen kehittymistä. Blogilla on ihanan yksinkertainen ulkoasu sekä Ella kirjoittaa tosi hyviä postauksia. Ainut juttu mitä tässäkin blogissa voisi parantaa, on se että postauksia voisi tulla useammin. 


                                                                 VOITTO KOTIIN

Tässä blogissa  17vuotias Tiia kertoo itsensä sekä hevosensa Voiton kuulumisista. Tiian blogi on tosi aktiivinen, joka onkin tosi kiva juttu että joku jaksaa panostaa blogiinsa näin paljon kuin Tiia. Tiia tekee tosi paljon asioita bloginsa eteen, jonka kyllä huomaa. Tässä blogissa on paljon erilaisia postauksia, eikä ne ikinä käy tylsäksi. Tätäkin blogia suosittelen lukemaan! 



                                                                MELISA JA VAIDA

Parhaan kaverini Melisan blogi kertoo hänen sekä sympaattisen poninsa Vaidan arkiaskareista, kisoista sekä valmennuksista. Melisa kirjoittaa hyviä postauksia sekä kuvat ovat tosi hyviä.  Blogissa on tosi hyvät esittelysivut joista löytää kaiken tarvittavan tiedon. 


                                                                 JANINA JA PONIT 

Tämä blogi kertoo todella taitavan 15vuotiaan esteratsastajan arjesta. Janina kertoo blogissaan hänen kilpailuista sekä treenamisesta ja muista kuulumisista poniensa sekä hevosensa kanssa. Janina kirjoittaa usein postauksia joissa on kivoja kuvia. 


Toivottavasti te löysitte uusia luettavia blogeja! 

2 kommenttia: