sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

hyppäri derbykentällä

Heippa! 

Nyt oli aivan pakko avata kone ja kirjoittaa blogiin! Nyt yritän ettei tule niin pitkiä välejä postauksissa. Mutta siis, mulla oli tänään illalla Johkun hyppäri Lindan kanssa Wistien derbykentällä. 

Aloitettiin alkuverkkojen jälkeen hyppäämällä pientä pystyä jonka edessä oli maapuomi. 


Hypättiin se pari kertaa. Sitten estettä nostettin vähän ja siitä jatkettiin seuraavalle yksittäiselle pystylle. 



Tultiin sitten ratana näitä esteitä. Tultiin myös sama rata mutta toisin päin. Nipsu hyppäsi hyvin, mutta kun mentiin "metsään päin" niin Nipsu oli vähän hidas mutta kun tultiin "metsästä pois päin" niin Nipsu tuli kovaa takasin. 



Ennen kuin kukaan ehtii kysyä että : " Miksi hyppäätte okseria väärin päin?"  Niin siis okseri oli tasakorkea ja molemmilla puolilla maapuomit ja Johku ihan tietää minkälaisia harjoituksia meille laittaa :) ! 




Tulin vielä lopuksi isommilla esteillä tämän 6 esteen radan. Rata meni muuten hyvin, paitsi yksi virheä muita pienempi pysty putosi. Se oli ihan sen ruohon värinen, joten Johkukin sanoi että tuon väriset esteet derbykentällä ovat hevosille vaikeita, koska niitä ei näy kunnolla. Joten tämän värisille esteille pitää derbykentällä ratsastaa tosi tarkasti, koska hevoset yleensä pudottavat sen tai tulevat huonolla lähestymisellä. 
Tulin uudestaan tämän pudonneen pystyn, mutta siihen tuli taas huono lähestyminen joten tultiin se vielä kolmannen kerran joka meni sitten hyvin. 






Nyt meillä on keskiviikkona ja torstaina kisat Kemiössä! Hyppään keskiviikkona 90cm ja torstaina hyppäät sen kemiöderbyn sekä 100cm, ellei kemiöderby mene tosi hyvin, niin jätetään varmaan 100cm hyppäämättä sillä se Johku sano mulle että se kemiöderby on tosi pitkä rata ja siinähän on kaikkia luonnonesteitä. 

Seuraava postaus tuleekin varmaan joskus kemiön kisojen jälkeen, yritän nyt pitää kiinni siitä että kirjoittelen useammin! ;)

-Amanda


6 kommenttia:

  1. tosi kiva kun kerrot tolleen rehellisesti että tohon yhelle esteelle tuli useempaan otteeseen huonompi lähestyminen, etkä oo silleen että kaikki meni täydellisesti niinkun jotkut bloggaajat tuntuvat olevan!

    VastaaPoista
  2. joo niin itekki oon huomannu että monissa blogeissa ei lainkaan kerrotta virheistä ja vaan ne hyvät asiat tuodaan esille sen takia että saisi täydellisen kuvan heistä. :)

    VastaaPoista