maanantai 7. heinäkuuta 2014

LoR derbykisat

Morjens! 

Viime postauksesta onkin taas kulunut jo aikaa. Kaikenlaista on jälleen tapahtunut, ja päivät menevät niin nopeasti. En ole tänne blogiin ehtinyt mitään päivitellä, sillä aikaa ei oikeastaan ole ja ne vähätkin mitä jää niin mieluiten vietän puhelin nokan edessä enkä edes vaivaudu avaamaan konetta. Toinen syy miksi en jaksa kirjoittaa blogiin, on se että koneeni on niin hidas ja laginen, niin inhoan kirjoittaa tällä postauksia. Tää kone saattaa vaan yhtäkkiä tiltata, ja kaikki mitä on kirjoittanut niin kumoutuu vaikka olisikin tallentanut välissä. Ja myös kun lisään tänne kuvia, niin jokainen kuva kestää latautua n. 10min tai enemmän, jonka takia en yleensä lisää paljon kuvia. Hermohan tässä menee, mutta ei tätä valituksella eikä hermoomisella saa ikävä kyllä toimimaan :D 

Mutta jos nyt puhuttaisiinkin jostain muusta kuin temppuilevasta tietokoneesta! Oltiin lauantaina meidän oman seuran järjestämissä alue- ja kansallisissa kilpailuissa jotka hypättiin suurella Derby- kentällä. 



Hyppäsin kaksi ensimmäistä luokkaa, jotka olivat korkeuksiltaan 80cm & 90cm. Mehän ei olla oltu nyt kisoissa vähään aikaan, ja Nipsun pikku loman takia ei hypätty nyt kuin nämä pari pientä luokkaa. 

Ensimmäinen luokka eli 80cm, oli arvostelultaan " clear round " , eli kaikki puhtaan radan tehneet ovat " jaetulla 1.sijalla " . Johku auttoi mua molempien luokkien verkassa joka oli tosi kiva juttu, kiitokset taas Johkulle! 

Nipsu oli verkassa mukavan kuuliainen sekä rento. Radalle päästyä se oli vähän jännittynyt. Saatiin rauhassa valmistautua ennen radan alkua joten ehdin kiertää melkein koko kentän! Nipsu oli radalla ihan hyvä, mun olisi pitänyt laittaa sitä laukkaamaan vähän enemmän eteen niin ne huonot lähestymiset olisivat jääneet kokonaan pois. Saatiin 0vp vaikkakin kaikki paikat eivät osuneet kohdalleen. 




Seuraava luokka joka oli korkeudeltaan 90cm alkoi melkeinpä heti koska olin 80cm- luokan toiseksi viimeinen ratsukko. 90cm oli arvostelultaan 367.1. Nipsu oli verkassa tosi hyvä. Radalla koitin ennen starttia ratsastaa Nipsun hyvin avuille. Nipsu oli tosi hyvän tuntuinen. Rata meni muuten tosi hyvin, mutta 3 esteelle yritin itse katsoa liikaa paikkaa ja toin Nipsun liian lähelle jonka takia puomi putosi. Toinen pudotus tuli sarjan B- osalta, ja se oli kyllä niin pieni hipasu koska en edes itse sitä kuullut! 

Olis ollut niin kiva päästä uusintaan, koska Nipsu oli niin kivan tuntuinen ja meni eteenpäin. 




                                            Kiitos paljon Tiitille ja Melisalle kuvista! 

Olin lauantaina loppupäivän sekä koko sunnuntain töissä kisoissa! Oli tosi hauskaa ja kisat järjestettiin omasta mielestäni tosi hyvin, jee hyvä LoR ! :D 



Tänään ratsastin Nipsun ilman satulaa. Oli oikeesti niin kuuma että pää meinas hajota. 


Hahah kiva toi sisäkäsi, ohjat oli ihan solmussa joten piti suoristaa niitä :D 


Ennen kuin joku ehtii tulla valittamaan, niin huomaan itsekkin että mulla ei ole kypärää päässä! Tänään oli vaan niin tuskasen kuuma, ja mun samshieldissä ei ole mitkään maailman parhaat ilmastoinnit. Tiedän riskit, mutta omapahan on pääni. Voitte säästää tähän asiaan liittyvät kommentit laittamatta, kiitos :) 


Ja sitten vielä loppuun ihania uutisia! Amidalia astutetaan nyt lähiaikoina Concreto- nimisellä orilla. Oon niin happy, toivotaan että kaikki menee hyvin että saataisiin ensi kesänä varsa<3 


                                                    Niiiiiiiiin ihana Amidalia <3 



- Amanda

10 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kivoi kuvii! :) Toivottavasti saatte varsan ensi kesällä, muuten tuo viimeinen kuva missä menet ilman satulaa on ihan sika kiva ;)

    VastaaPoista
  2. Tarkistapa nyt kuitenkin, voitko astuttaa tammalla! Veikkaisinpa, että tarkoitat Concertoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups kirjoitusvirhe mutta tarkoitin Concretoa, en Concertoa ;)

      Poista
  3. Ihanaa nuo varsa-uutiset!<3 voisitko laittaa jotain kuvia tai videota kun menet amidalialla? Olisi kiva kuulla taas siitäkin. Ja tosi kivoja noi kuvat missä meet ilman satulaa, sävy-sävyyn:) saat muute tosi hyvin nipsun menee ja se on kyl aikas hieno!:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon<3 youtubessa mulla on aika paljon videoita mutta nyt ei oo uusia kun amidalia on saikulla :/

      Poista
  4. onko nipsu laihtunut paljo ? näyttää siltä. tuskin tarkoituksella vai olenko väärässä?
    kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on nyt viime aikoina vähän laihtunut joten on nyt tuolla uudessa tallissa alkanut saamaan pyöreyttä:) ja kiitos!

      Poista