keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

kuulumisia ja vähän muuta

Heippa!

Hohhoijaa taas, ei tullutkaan postausta eikä kuvia varsasta :D. Aika on mennyt nyt kuin siivillä, joten en oo ehtinyt tulla tänne kirjoittelemaan mitään. Tänään meille tulee sellanen äitin kaveri joka on kuvaaja, joten se ottaa kuvia musta ja hepoista joten niitä sitten tänne lisäilen jossain vaiheessa.

Mutta siis, mitäs tänne kuuluukaan.. Varsa jolle ei ole lempinimeä keksitty vieläkään, niin on niiiiin ihana. Se on niin rohkea ja kun eläinlääkärikin sen kävi tarkistamassa niin sanoi että yllättävän rohkea varsa. Vauva on ehdottomasti kesän kohokohta <3 









Nipsulla oli eilen kouluvalmennus joka meni super hyvin! Viikonloppuna mulla on molempina päivinä estevalmennukset, käyn siis nykyään Kari Nevalan valmennuksissa. Oon nyt käyny jo muutaman kerran ja oon kyl tykänny tosi paljon. Oon saanut paljon apua ja joka kerta sujuu vaan paremmin. Kari on tosi hyvä siitä kun koko ajan kertoo mitä pitää tehdä eikä vaan katsele vierestä. Eli voin kyllä suositella! (y) 

Sunnuntaina olin siis yhdissä pikkukisoissa ja hyppäsin siellä Nipsulla sekä yhdellä ponilla ja hevosella. Nipsu meni ensin aamulla puomiluokan mun siskon pojan Danielin 6v kanssa. Radan sai mennä taluttajan kanssa, joten Nipsu oli narussa kiinni mulla kun ravattiin rata läpi. Kotona Daniel ravaa itsekseen ja menee puomeja ja kavaletteja täällä kotona. Mä voin vaan seistä keskellä ja antaa ohjeita! Nipsu on niin kiltti eikä tee mitään tyhmää.








  Tän hepat ekat hypyt jossain muualla kun kotikentällä...


Vietiin Nipsu hetkeksi kotiin koska aikaa oli niin paljon Nipsun toiseen luokkaan. Hyppäsin siis Nipsulla ihan naurettavan pienen radan, 80cm. Koska olette varmaan osa ainakin huomanneet että mulla ja Nipsulla ei ole tää kausi nyt mennyt kisoissa kauhean hyvin suurin satulaongelmien takia, niin oli hyvä nyt saada yksi hyvän mielen rata alle. Tarkoituksena oli vaan että se luokka olisi Nipsulle niin helppoa ja kivaa. Tehtävässä onnistuttiin, ja Nipsu oli ihan innoissaan radalla ja teki siistin 0-radan. Luokka oli arvostelultaan AM5 mutta en nähnyt mitään järkeä hypätä uusintaa koska oli kumminkin tuollaiset pikkukisat kyseessä ja oli niin kuuma päivä ja pohjakaan ei ollut mikään parhain.

Hyppäsin siis myös sellaisella nuorella ponilla saman luokan. Kurre- poni oli niin väsynyt kuumasta päivästä ettei ollut ihan parhaimmillaan, mutta pääsi tietysti maaliin hyvällä radalla. Hevonen jolla menin ei ollut ihan samaa mieltä mun kanssa kun se hyppäsi ekaa kertaa jossain muualla kun kotikentällä joten sen kanssa ei onnistunut ihan yhtä hyvin. Treeniä treeniä vaan!

Ja noh mites Blue... Sen piti olla sittenkin jo kunnossa mutta eipäs sitten ollutkaan. Nyt tämä viikko lomaa, seuraava kävelyä ja sitä seuraava ravia. Sitten taas klinikalle.

                                   "The ones who love you will never leave you. Even if there are hundred reasons to give up, they will find one reason to hold on. <3 Don't be afraid .. Like stars never leave sky, I'll never leave you too my darling <3 " 


-Amanda

26 kommenttia:

  1. ihana nipsu ja daniel! ja hyvin näytät menevän noilla muilla :) kurja juttu taas noi bluen saikku :( oikeesti tsemppii! ei oo kivaa kun uudempi heppa varsinkin saikkuilee :/

    VastaaPoista
  2. ja hei muuten onko nipsulla toi sen vanha bruno taas sopiva vai? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos!! Ja niinpä :/ ja siis ei oo, mut siinä on toi kauhukahva niin danskun on helppo pitää kiinni siitä ja kun dansku on niin kevyt niin ei mitään väliä oikeestaan! Muuten tietty käytetään sillä nyt sellasta amerigon satulaa :)

      Poista
    2. oi mikä amerigo jos saan kysyä? :)

      Poista
    3. En tiiä sitä mallii :/ :D

      Poista
  3. Onko varsan jalat ihan kunnossa, näyttää niitten asento jotenkin vääntyneeltä?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sil kävi kengittäjä kattomassa jalat niin sanoi et toinen etujalka vähän sojottaa ulos päin ja se on korjattavissa ja eläinlääkärikin on käynyt sen tarkistamassa! :)

      Poista
  4. On toi vauva söpö:3 Voi vitsi, toivottavasti Blue tulee pian kuntoon, tsempit sen kanssa!❤️

    VastaaPoista
  5. Meniköhän vähän perusteettoman itsekehun puolelle tuo "naurettavan pieni 80 cm luokka"?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekehun? Et taida tietää mistä puhut :D mutta joo, se oli naurettavan pieni luokka mulle ni mikäköhän meni vikaan?

      Poista
    2. ei herranen aika :DD amanda hyppää kuule pikkasen isompia ku sinä ano joten todellakin on varaa sanoa naurettavan pieni luokka!! pitäiskö 80cm pitää isona rata jos on menny gp:tä? heräää

      Poista
  6. Kun metrisiä meet räpiköiden läpi-jos meet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun olen mennyt 115cm neljällä virhepisteellä joten kyllä 80cm on mulle pieni, metrikin on mulle pieni. :)

      Poista
  7. Tolle sun ponillle 80 ei ole pieni. Poni GPtä et voi sanoa menneesi koska et ole koskaan maaliin päässyt.. Tällä hetkellä tasosi ponisi kanssa ei todellakaan ole 120cm, tasosi on 90-100cm, jolloin en sanoisin että 80cm on naurettava korkeus. Ponis on epävarma ja luultavasti kipeäkin- tai muuten vain ei halua hypätä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 80cm on pieni joka on mennyt kotona 125cm rataa. Ja niinpä en sanokkaan joten..?:D Ja joo kipeähän se on ollut selästä koska sillä on ollut niin paljon satulaongelmia ja juu epävarmahan se on kisoissa koska ei ole mikään kokenut konkari ja nyt on epäsopivan satulan takia mennyt huonosti. Kotona menee mitä vaan mutta ei kisoissa kun jännittyy, mutta nyt toivottavasti siihen saadaan muutos ja seuraavissa kisoissa meen 90cm ja 100cm koska nekin ovat Nipsulle helppoja, ihan sama mikä sun mielipide on mut mä ja mun valmentaja tiedetään mikä Nipsulle on helppoa. :-)

      Poista
  8. Milloin voit taas kisata bluella<3 missä vaiheessa kuntoutus on?
    Milloin postaat tas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti elokuussa! :) ja no nyt vielä kävellään tää viikko ja sitten ravaillaan. Varmaan tänään tai huomenna!

      Poista
  9. Ratsastaja itsehän on jo GP tasolla tulosten ja taitojen perusteella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en kyllä tajunnut yhtään ideaa, mutta jos saat sellaisen käsityksen siitä kun sanon että 80cm on naurettavan pieni niin sit en voi mitään :)

      Poista
  10. Jännittyiskö ratsastaja kisoissa, siitä kiellot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no siis ratsastan kyl erilailla kisoissa kun kotona kun jännittää, mut en niin pahasti et ne kiellot aina johtuis siitä. Mut joo monet kiellot siis johtunut musta ja kun Nipsu on niin toosi tarkka kaikesta ja kun jännittyy kisoissa ja jää pohkeen taakse. :/

      Poista
  11. Nipsun lahjat on koulupuolella.

    VastaaPoista