perjantai 10. heinäkuuta 2015

kuulumisia taas

Moi!

Mun on pitänyt postailla jo pariin otteeseen, mutten ole oikeen ehtinyt ja kun kuvia ei oikeen ole kukaan ottanut nyt lähipäivien ratsasteluista. Kuten jotkut varmaan ovat huomanneet, niin otin anonyymi-eston päälle ja hiljensin hetkeksi negatiiviset anot ja odotin että jospa ne nimellä uskaltaisivat asiansa ilmaista. Noh eipä uskaltaneet! Asia mikä kaiverrutti jotakin anonyymiä oli, kun edellisessä postauksessa sanoin että minulle 80cm luokka on naurettavan pieni. En ymmärrä, että mikä meni vikaan koska jos koen että 80cm on tosi pieni niin sitten se on pieni. Älkää anot rakkaat takertuko kaikkeen mitä täällä blogissa kirjoitan!

Mutta siis, eilen olin kaverini kanssa maastossa kun hän oli meillä. Hän meni Nipsulla ja mä Prettyllä, joka on mulla ratsastettavana Eeva-Liisa Penttilältä. Prettyn oikea nimi on Pretty Arlette ja tämä tamma on 5v. Isä For Enjoy Ask Z. Pretty on käyttäytynyt oikein nätisti. Nipsu ja Pretty klipattiin keskiviikkona koska molemmilla oli aika paksu karva vielä. Blueta olen talutellut nyt kaksi kertaa päivässä ja nyt vihdoin tuntuu että jalka on jo parempi. 

Amidalia ja Honey eli varsa voivat myös hyvin. 

Mulla oli viime viikonloppuna Karin valmennus Koskella ja Nipsu meni oikein hyvin. Ollaan hypätty nyt aika pientä kotonakin ja koitetaan saada nyt kotona kaikki kuntoon että kisatkin menisi hyvin. Hypättiin noin 100cm tehtäviä jossa oli jotain korkeampia yksittäisiä esteitä. 

Huomenna menen Nipsulla metsämäkeen kisoihin ja hyppään siellä 90cm ja 100cm. Koitetaan nyt saada  hyviä ratoja ennen kun aloitetaan nostamaan taas korkeutta.

Kirjoitin tämän postauksen puhelimella joten pahoittelen mahdollisista kirjoitusvirheistä! :D Tässä vielä kuvia mun puhelimen kätköistä. 








Kiinnoistaisiko teitä muutes video miten valmistaudun kisoihin ja mitä pakkaan mukaan ? :)

-Amanda








13 kommenttia:

  1. joo sellanen video ois tosi kiva!! :) onko blue nyt kunnossa ku olit näköjään ilmottautunu SHW 120 sillä? tosi kiva jos on parempi nyt vihdoin! :) tsemppii sulle ja kaikille hepoille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan toteuttaa sen! Ja ei ihan vielä, pitäis peruu se ilmo ja vaihtaa luokkia koska ei Nipsukaam hyppää siellä 120cm. Piti vaan ilmottautua ajoissa että saatiin majotuskarsinat :) ja kiitos paljon!

      Poista
  2. Niin suloinen Honey! Onko sen nimi nyt Countess Amour vai? Ja joku valmistumisvideo kisoihin olis tosi kiva :) Millä klipperillä klippasit? omakin pitäisi klipata kun klippasin väärään aikaan keväällä ja kamala karva nyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jos se nimi menee hippoksesta läpi! Ja meillä kävi klippaamassa yks mira et ei siis itte klipattu :) Aa nii mekin ollaan nipsu tänä vuonna klipattu jo kaks kertaa :D

      Poista
  3. Toivottavasti Blue tulee äkkiä kuntoon! Oisitko halunnut että teen sulle uutta banneria :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä:) joo ois tosi kiva!!!

      Poista
    2. Teen kun pääsen mökiltä kotiin ja laitan sitten säpöä! voit myös laittaa mulle toiveita tai kuvia ida.kuisma@gmail.com :)

      Poista
  4. Joo video ois kiinnostava!:) Ja joo 80cm ei esim oo mulle naurettavan pieni, mutta sulle on koska etkö olekin hypännyt 110cm ratoja? En tajuu miks tosta tuli niin kova paskamyrsky!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)! Niinpä mäkään en ymmärä miks synty myrskyä koska sehän on mielipide asia et minkä kokoisia esteitä pitää pieninä ja mitä suurina :D

      Poista
  5. Taitaa olla jotain perustavan laatuista ongelmaa sun/Nipsun ratsastuksessa, jos se ei suostu radalle lähtemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun valmentaja sanoi että kuriton poni. :-) Tietääkseni Nipsu kumminkin hyppäsi nollan edellisessä luokassa ;)

      Poista
  6. Vitsi miten upeita kuvia noi missä oot Nipsun kanssa:O Joo, video ois tosi kiva!

    VastaaPoista