torstai 3. tammikuuta 2013

20 # kuulumisia

Moikka kaikki lukijat ja muut stalkkerit :D !

Nojoo tänää Stina ratsasti Amidaliaa läpi ja menin lopuks selkään ja se tuntu lopussa laukassa varsinkin hyvältä . En menny kauaa kun kaks *tyhmää* ulkopuolista tyyppii tuli maneesiin kans ja ne ei niinku väistäny yhtää ja sai Amidalian paniikkii monta kertaa ku laukkas niinku ihan täysii Amidalian ihan vierestä ja ku Amis pelkää muita heppoja jotka tulee liian läheltä joten  -.- !! f'gal'32t4o 5u32p3we!!!

 Joo notota sit vietiin heppa talii ja laitoin kamat ja sit käytiin tilaa mulle uudet saappaat!<3 jes ne on kivat ! ne on mountain horsen ja aikas kalliit ! Alempan sit kuva siit. Ja je mun gpa tulee vajaa 2vko pääst! Nomut huomen meen yhelle mun kaverille ja siivotaa talli( niil on oma talli) ja sit mennään ratsastaa niiden poneil (:

          Täs nää saappaat mut ne ei oo ihan samanlaiset vähä uudempi malli!  en löytäny niist kuvaa. En oo kyl satavrm et ne ei oo nää ku en muista kyl ihan sitä mallii:D


3 kommenttia:

  1. Mistä toi gpa on? :))
    vitun urpot ku tulee sinne ja ei kunnioita muita ratsastajia -.-

    VastaaPoista
  2. me tilattiin se hevostytiltä,tai siis se tilas sen jostain :) niinpä,jotku ulkopuoliset osaa hyvin kaikki maneesin "säännöt" mut jotku urpot aasit niitä ei oikeen tiiä!!

    VastaaPoista
  3. öäöä tytilt se tilas neki jostai (:

    VastaaPoista