sunnuntai 24. helmikuuta 2013

50# otsikko

En millään keksinyt otsikkoa mutta ajatelkaan tää on jo mun 50 postaus tuntuu et vast joku 10.. :D Mut joo perjantaina Mimosa tuli meille ja mulla oli illalla kouluvalkka Katin kanssa. Mentiin väistöjä jotka ei aluksi sujunut mitenkään mutta lopuksi tuli muutama tosi hyvä väistö. Sen jälkeen menin vielä Amidalialla ja hyppäsin sillä vähän kun en ollut hypänny sillä tällä viikolla. Hyppäsin ekaks pientä ristikkoa ympyrällä ja sitten noin 80cm pystyä ja sen jälkeen menin lainelauta esteen joka oli n.90cm. Amidalia ei kieltänyt ja ei pudottanu ku kaks kertaa. Mut se oli hirveen energinen ja kuuma. 



Koulutunnilta                                        


Amidalia


Lauantai : 

Mimosa jäi meille siis yöksi ja aamulla Mimosalla oli tunti 11 sen vuokrahepalla Arpulla,kuvailin sitä.


Mimosa & Arppu


Sen jälkeen mentiin laaksariin ja laitettii hepat kuntoo ja lähettii maastoilee vähä, tai mentii alkukäynnit ja vähä ravia.Mimosa meni Amidalialla ja mä Nipsulla. Sen jälkeen mentiin pellolle ja laukkailtiin siellä. Sit mentiin vielä maneesille ja Mimosa koitti vähän Nipsua.

(kuvia pellolta tulossa myöhemmin) 


Käytiin myös mäkissä syömässä ennenkuin mentiin Laaksariin. 


Sit mentiin meille ja käytiin muuten ostamassa farkut lindexistä. Äiti ampu meille rustoon korvikset ku äitihän on kampaaja ja tekee reikiä.


punanen korva :D ja tos yhes kohtaa joku ihme klöntti tullu jostain varjona ihmettelin et woot :D 

-Amanda



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti