lauantai 18. tammikuuta 2014

Kuulumisia

Moikka!

Nyt saatte ihan tavallista kuulumispostausta! 

Postasin viimeksi sunnuntaina, jolloin tein MyDayn mutta sen jälkeen en olekaan kuulumisia kertonut ja on tapahtunut vaikka ja mitä! 

Maanantai:

Nipsulla oli vapaa ja sain ratsastaa Helenan uudella hienolla kilpahevosella Maisalla! Se oli kyllä tosi kiva päästä kokeilemaan semmoista "huippuhevosta" joka toimi todella hyvin! Oli kyllä tosi kiva heppa.

Ja samana päivänä myös loppuverkkasin Helenan toisen kilpahevosen, Misun. 

Tiistai:

Ratsastin Nipsulla noin tunnin maneesissa itsekseni. 

Keskiviikko:

Mulla oli estevalmennus Nipsun kanssa. Meillä on kokeilussa nyt uusi satula joka on merkiltään Bruno Delrange, se saa olla muutaman päivän meillä nyt ja kokeiltiin siis keskiviikkona sitä ensimmäistä kertaa. Valmennus meni tosi hyvin, Nipsu teki yhdessä kohtaa hassun ninja-hypyn ku se säikähti XD 

Torstai :

Nipsulla oli rokotus & raspaus. Mulla oli Caran kanssa estevalmennus joka meni tosi hyvin. 


              Sori tää mahtava videolaatu XDD 

Perjantai : 

Menin Nipsulla ilman satulaa maneesissa, kävelin vaan rokotusten ja raspausten takia. 

Lauantai : 

Tänään onkin ollut tosi pitkä päivä mulla. Meillä olisi ollut koulua, mutta mulla oli niin paljon ohjelmaa joten sain luvan jäädä pois. Heräsin kahdeksalta ja iskä vei mut tallille yhdeksäksi. Laitoin heti Misun kuntoon ja alkuverkkasin sen Helenalle. Kävelin alkukäynnit ulkona ja sitten menin maneesin ja ravailin ja laukkasin. Sitten jäin maneesiin tunniksi nostelemaan puomeja ja muuten vaan kattelemaan valmennuksia. Sitten hain Maisan valmiiksi Helenalle. Sen jälkeen pesin Helenan nuorukaisen Bean ja se vasta olikin urakka! Pikku Bea-vauva ei oo vielä tottunut kunnolla että sitä pestään niin sen pesuprojekti ei ollut helpoimmasta päästä, mutta selvittiin molemmat ilman kummempia ruhjeita ( mä olin ihan litimärkä) .Sitten laitoin Bean solkkuun ja annoin sen olla siinä hetken ja sitten loimet päälle ja karsinaan. 





Sit chillailin vaa tallissa ja Nelli kysy haluunko mennä jomman kumman sen hevosista, Kallella tai Konstalla. Molemmat Nellin hepat on huippuhienoja esteheppoja, valitsin kumminkin että menin Konstalla. Käveltiin eka pitkät alkukäynnit ulkona ja oli tosi kivaa. Konsta oli tosi kiva ratsastaa. Sitten hoidin Konstan ja sen kamat pois. Sen jälkeen menin ratsastamaan Nipsun, menin maastossa vaan. Oli aika kylmä niin en voinut mennä kauaa.  Konstasta ei ole mitään kuvaa :/








Sen jälkeen harjasin Bean Helenalle. Sitten harjasin Luisun jolla Helena oli juuri ollut valmennuksessa ja laitoin sille kylmät jalkoihin. Sitten loimet niskaan Luisulle ja otin kylmät pois ja vein karsinaan. Lopuksi vielä menin maneesiin katsomaan Hauken valmennuksia ja tulin kotiin vasta kuuden aikoihin. 

Huomenna menen Nipsulla vielä aika kevyesti koska oli ne rokotukset. Maanantaina mulla on kouluvalmennus ja tiistaina istuntavalmennus(?), keskiviikkona Johku menee Nipsulla ja torstaina mulla on estevalkka. Raskas viikko tulee ponille mutta viikonloppuna hölläillään ja nyt sillä on ollut rokotuksien takia löysempää menoa joten ei haittaa.

                                                                         


                                       Sain muutes muutama päivä sitten FreeJump-jalustimet. Väriltään ne ovat ruskeamustat ja tosi kivat!


-Amanda

6 kommenttia:

  1. täää oli jotenki tosi kiva haha xd :* <3

    VastaaPoista
  2. kiva postaus ja kivoja kuvia :) ! toivoisin että tekisit joskus sellaisen postauksen missä kertoisit kenen kaikkien valmennuksissa oot ollut,ja vähän että millaisia valmennuksia pitävät ja sitä hintaluokkaa niistä valmennuksista,ja missä ovat pitäneet,ja aina yksi kuva jokaisen valmentajan valmennuksesta :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nelli! Joo pitää kattoo jos joskus ehtis tehä:D

      Poista
  3. videoo tost marast ja kuka se on/miks meet sil? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on cara ja en haluu oikee kirjotella siitä mun blogiin:)

      Poista