perjantai 9. toukokuuta 2014

haastevideo

Morjens! 

Mulle näköjään on tää postaus into ruvennut tekemään paluuta. Oon nyt postaillut aika paljon, mut eikös se ole hyvä juttu?;) 

Olin siis viime lauantaina Melisalla yötä, ja kuvailtiin vähän. Tehtiin myös haastevideo, joka tosin epäonnistui aika pahasti kun emme oikein onnistuneet Melisan kanssa. Siitä tuli aika pitkä, mutta toivottavasti se nyt ei haittaa hirveästi. 




Tässä se video nyt.. Tosiaan, antakaa ehdotuksia mitä videoita voisimme tehdä Melisan kanssa, ja kertokaa mitä tykkäätte näistä meidän tekemistä videoista! :) 



-Amanda

10 kommenttia:

  1. Tehkää tallielokuva! Ne on parhaita :D Tai sitten yhtinen videopostaus, semmonen tosi pitkä, missä kuvaatte kaiken mitä teette :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voitais joskus yrittäää tehdä joku järkevä :D mut kiitti ideoist!:)

      Poista
  2. En ehkä kestä :DDD Nauroin just niin paljon et mahaa sattuu vieläki XD

    VastaaPoista
  3. Hahaha ihan sika hauska! XDDDDD tehkää vaik joskus semmone yks lyhyt "viidakon tähtöset" mis leikitte niiden kustannuksella ja kaikkee matkitte niitä yhel videol et se ois mahdollisimman aitoa. Ja sit joku haastevideo taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä jos nauratti! :D hehe, toi voi olla aika vaikee tehdä, mut katotaa! kiitti ehdotuksist:D!

      Poista
  4. Ihania nää sun postaukset<3

    VastaaPoista
  5. Hahah tää oli niin hyvä! :'D XD Tehkää joskus vaikka chilin syönti kisa tai se pupu vaahtokarkki haaste ku ne on niin läppii:D

    VastaaPoista