torstai 8. toukokuuta 2014

sateinen päivä

Hellou! 

Missä ihmeessä se kesä oikein on??? Maalis- ja huhtikuussakin oli paremmat ilmat kun nyt toukokuussa, huoh. Ehkä se kesä tulee... Toivottavasti! 

Näin alkuun, pahoitteluni että tämä postaus on tosi lyhyt ja ei mitenkään erityisen mielenkiintoinen varmaankaan :/

Mutta siis, mulla oli tänään hyppäri, ulkona kauheassa sateessa. Kenttä oli aivan järkyttävässä kunnossa, lainehti joka puolelta. Mutta kentällä oli mentävä, sillä onhan kisatkin ulkona. Noh, ei se sade mua oikeastaan haitannut, alussa oli vaan vähän inohottavaa kun mulla ei ollut sadetakkia. 

Sekin myös vähän jänskätti, että jos Nipsu kompastuu tai kaatuu niin sit ei hyvin käy. Onneksi säästyttiin tapaturmilta. 


                Nää kuvat ei onnistunut yhtään tuolla sateessa :(

Aloitettiin tulemalla kahta kavalettia, joiden välissä oli yksi askel. Aluksi Nipsu oli vähän varovainen mutta meni kovaa ja jouduin pidättämään siitä reippaasti, koska en halunnut tosiaankaan mennä yhtään kovaa siellä liukkaalla kentällä. 


Sitten tultiin ristikkoa. Ekan kerran Nipsu teki semmosen "hitaan" hypyn, en osaa selittää mutta ainakin se tuntuu selästä päin hitaalta ja ei mitään ns. hyppykaarta. 

Jatkettiin siitä sitten pystylle ja sitten vesimatolle. Hypättiin rataa sitten missä oli pari okseria, pystyä, yhden askeleen normi sarja, kolmois-sarja sekä vesi. 


Ajattelin että Nipsu ei halua tehdä yhteistyötä mun kanssa kun kenttäkin oli niin huono, toisin kävi. Poni oli hyvä ja sitä pystyi kunnolla ratsastaa. Sain sen kiinni, ja takaisin helposti. Sain ratsastettua aika hyvin paikatkin, nyt kun poni oli kuuliaisella ja kivalla päällä. 

Ei hypätty kun ihan vaan jotain 90cm rataa, tuolla vetisellä kentällä ei korkeampaa edes olisi kannattanut hypätä turvallisuutta ajatellen. Ja tietty on se ihan kiva hypätä välillä pienempääkin, ja niin pitääkin. 



Nyt oli onnistunut tunti, Johkukin sanoi että samanlailla lauantaina kisoissa sitten! 


                          Nipsu pääs talutusratsuks :3 selässä mun siskon lapsi Joel 2v<3


Tosiaan, meillä on lauantaina Laaksolla ponicupin ensimmäinen kansallinen osakilpailu joka on 100cm. Hyppään sen luokan alle vielä 90cm. 

-Amanda

9 kommenttia:

  1. Hei,

    voisitko tehdä postauksen hevosten jalkahuollosta? Minua kiinnostaisi itseäni kovasti ja olisi ajankohtainen aihe. Miten kovassa treenissä / kilpakäytössä olevien hevosten jalkoja huolletaan / kylmätään ja millä tuotteilla.

    Kiitos kaunis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moi! Oon tosi huono kertomaan tämmösistä, mutta voisin yrittää tässä lähi aikoina toteuttaa ton!:)

      Poista
  2. sun piti myös joskus tehä postaus siitä bremer(?) hoidosta, mitä nipsulle teette? en nyt muista miten se kirjotettiin :D
    Onko teillä oma traikku, vai millä meette laaksolle? :)

    VastaaPoista
  3. aivan niinpä muutes:D nyt yritän toteuttaa nää pari postausta, hyvä ku muistutit, ja siis se on bemer!XD Joo meil on oma traikku:)

    VastaaPoista
  4. hehe niinpä:D varmaaaa reiluuu :pXD

    VastaaPoista
  5. Ihana blogi ! <3 Kuinka usein valmentaudut esteillä, entä koulussa per. viikko ? Ootte huippu pari Nipsun kanssa, tsempit kesän kisoihin! :)

    VastaaPoista
  6. kiitos paljon<3 estevalmennuksia mul on yleensä 1viikossa mut välillä on kaks jos vaik Piia tulee ni nyt esim ens viikol on ma ja ti ku piia on sillo. kouluvalmennuksii mul ei oo ain ees kerran viikos ku mun kouluvalmenaja käy ain maanantaisin ni se on paha jos on rankka viikonloppu ni siit suoraa mennä, et vaihtelee noi kouluvalkat :)

    VastaaPoista