sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

paljon kuvia

Heips!

Äiti on ottanut musta aika paljon nyt kuvia, mutta en oo niitä tänne jaksanut oikeen laittaa. Mutta nyt tässä postauksessa tulee olemaan kuvia muutaman viikon sisältä. 



Miten on mahdollista että näiden kahden kuvan välillä on 10s ja se näyttää tolta.. :D :D :D 







                                         Miten niin tykkään tän värisistä hepoista? ;)

                                  Mut kyl tää pienempi versio vie voiton... 

Ei tässäkään ihanuudessa mitään vikaa ole<3

   Lähdettiin keskiviikkona ajamaan kohti Nuuksiota ja Nipsu oli siellä yötä kun meillä oli keskiviikkona ja torstaina Liukkosen Sadun valmennukset taas. Valmennukset ei mennyt mitenkään erityisen hyvin kuskin osalta joka teki paljon virheitä, mutta Nipsu oli hyvä. 





             Parhaan kaverin kanssa kaksin verroin hauskempaa <3 

               Teemana oli vesielementit joita Keisarinmäen estekalustossa oli paljon erialisia. Nipulla ei ollut pitään ongelmaa ja pitkän vedenkin meni tosta noin vaan! 





     Kiitokset valmennuksen järjestämisestä Tarjalle ja Riikalle sekä Sadulle mahtavasta valmennuksesta! <3 Ja toki äitille ja isille sponssaamisesta ja kuskaamisesta ;) 


                    Meijän "ponipoppoo", Viivi, Janina & Nea! Kuva (c) Riikka Kvanström 



              Mut kutsuttiin Nipsun kanssa ponioripäiville tänään aamulla welshcup palkintojenjakotilaisuuteen! Voitettiin se Nipsun kanssa jo toisen kerran.vuosina 2013 ja 2014. Welshcup on welshponeille tarkoitettu " kilpailu" ja siinä kerätään pisteitä tulosten perusteella. Joten jos kilpailet welshponilla, niin sinäkin voit osallistua! Jos haluat lisätietoa, klikkaa TÄSTÄ ja selaa vähän alas päin! 

Voitettiin hieno kiertpokaali (tai siis sehän oli mulla jo valmiiksi :D ) ja ruusuke sekä mitali! 


               Nipsu kyllä tiesi olevansa hieno ja kulki koko ajan pörheänä koska tämä neiti tuntee oman arvonsa täysin, höpsö<3




Että sellanen kuvapläjäys! Viikon päästä meillä on Ypäjällä kisat ja hyppään niissä vielä vain Nipsulla. Lauantaina hyppään staffansberg 110cm ja sunnuntaina pony grand prix 115cm. 

-Amanda

24 kommenttia:

  1. oot kyllä tehny tosi hienoo työtä Nipsun kanssa, se on niin magee! tsemppiä kisoihin :')

    VastaaPoista
  2. Minkä merkkiset noi sun saappaat (?) on ? :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja kuvia, ootte niin hienoja! :D ja kiva postaus, tällaisia ei oo koskaan liikaa :) Näin muuten sut tänään ypäjällä, ite olin esiintymässä väliaikaohjelmassa oman ponin kanssa siellä ponioripäivillä :D

    VastaaPoista
  4. Miksi käytät sivuohjia? Itse hyväksyn apuohjat, mutta vain oikein käytettynä. Esim sivuohjat ja gramaanit oikeinkäytettynä löystyvät, kun hevonen kulkee peräänannossa ja vasta kun hevonen nostaa päätä liikaa, ohjat kiristyvät. Väärin käytettyine ratsastaja pitää ohjat tiukalla ja pakottaa hevosen liikkumaan tietyssä asennossa. Kuvissa sulla on ohjat pinkeenä! En halua moittia, mutta kannattaisi ottaa asiasta selvää ennen kuin käyttää apuohjia! Vaikka tarkoitus on sulla hyvä, mutta väärin käytettynä aiheuttavat vaan ongelmia! En moiti, annoin vain pienen vinkin! :) Muuten tosi kivan näköisiä poneja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ymmärän täysin sun pointin! Mut kilpahevonen, joka on ollut kävelyllä melkein kuukauden, kun menee selkään, mitä veikkaat miten yli energinen se on? :D Keinot se on keksittävä jos ei halua että hevonen sinkoilee ja rikkoo enempää itseensä.

      Poista
    2. Joo mäkin ymmärrän ideasi, mutta edelleen siitä olisi enemmän apua jos niitä ohjia käyttäisi oikein ettei se hevonen väärinkäytöstä mene pilalle ;) mutta omapa on asiasi ja en kuitenkaan halua moittia enempää, sillä sinähän päätöstesi kanssa elät sitten. Tsemppiä kuntoutukseen ja treeneihin! :)

      Poista
    3. Ehkä se ei kumminkaan kuole siihen että gramaanit on tiukemmalla mitä kannattaisi sen takia että se ei "kuolisi" siihen että loukkaa uudestaan jalkansa :-) kiitos.

      Poista
  5. Kivoja kuvia :) Mulla on muuten kans welsh poni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti!:) Aijaa kiva, ne on kyl tosi kivoja poneja kaikki welshit!

      Poista
  6. aijaa höh! :O :( ja jee kiitos<3

    VastaaPoista
  7. Kivoja kuvia! Tsemppii kisoihin, kattelen livenä kotona, kun en itse pääse hyppiin;)

    VastaaPoista
  8. Kivasti meette!:) meetkö muuten ikinä bluella pelkällä nivelellä/muulla kevyemmällä kuolaimella? Siis ilman apuohjia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja joo meen tolla kolmipalalla ilman apuohjiakin mut tosiaan nyt ku Blue palasi siltä saikulta niin se on niin ylienerginen joten se on pakko pitää ns. Hallinassa ettei riko enempää itseään koska sillä pitää nyt hetken ainakin kevyesti ratsastaa :)

      Poista
  9. Voiei mitä multa on menny ohi, oon koko ajan kuvitellu Nipsun olevan ruuna eikä tamma XDD hahahah mutjoo tosi kivoja kuvia ja hienoja ootte :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha et tosiaan oo ainoo:D mun valmentaja luuli vuoden että Nipsu on ruuna mut sit sillekki paljastu että tammahan se on!! Ja jeejee kiitos :)!

      Poista
  10. Minkä merkkinen toi sininen takki on? Tosi kivan mallinen! :)

    VastaaPoista