sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Riders Inn

Moi! 

 Viime postaus sai paljon kommentteja, suurin osa ihanan positiivisia. Kyllä sinne pari negatiivista anonyymiäkin eksy, niiden kaikkien kommentteja en kuitenkaan julkaissut. 

Lähdettiin tänään aamulla klo 6 ajamaan kohti hyvinkäätä. Meillä oli aikamoinen tilanne päällä. Nipsuhan tulee aina kiirellä traikusta pois.. Ensimmäisen kerran sattu jotain.. Nipsu siis jotenkin tuli niin äkkiä että astui niin että sai haavan jalkaansa. Voitte siis vain kuvitella mikä mun fiilis silloin oli. Jos joku mut siellä ehti aamusella näkemään itku silmässä meikit levinneennä ni nyt tiedätte syyn.. Onneksi ihan kisapaikan vieressä oli eläinsairaala niin päästiin heti sinne. Olin jo varma että en hyppää mitään tänään. Ell sanoi että onneksi kyseessä oli vain pintanaarmu joten pystyn mennä hyppäämään. 

Elenanhan piti hypätä 100cm Nipsulla, mutta ilmotin sille tosta tapahtuneesta heti joten he olivat jo kääntyneet takaisin kotiin. Kumminkin pääsin siis hyppäämään ja sain hypätä luokan lopussa, kiitos hyvin ymmärtäneiden tuomareiden! (y) 

Verkassa Nipsu oli tosi hyvä ja rento. Verkka jäi tosi lyhyeksi enkä edes kerennyt kävelemään rataa. Monet sanoivat että se maneesi on tosi pelottava, heh, Nipsu kun meni sinne niin ei pelännyt yhtään mitään. 

Rata meni ihan super hyvin. Olin niin ylpeä mun pikkuisesta joka tollasen aamun jälkeen meni kauden ekat ulkopuoliset kisat noin hyvin! <3 Perusrata puhtaasti ja uusinnassa pystylle stoppi joka oli niin mun oma virhe kun vaan voikaan olla. Pysty tuli vaikeesti kaarteesta ja en osannut ratsastaa sille hyvin joten ohjasin tolppaa päin. Videolta ei oikeen mitenkään näy mitä siinä kävi.. Siitä jatkettiin rauhallisesti rata loppuun hienosti. Tulos oli siis 0-8 joista 4 ylitetystä enimmäisajasta. 









Seuraava luokka 110cm tuli niin äkkiä että Nipsu ei mitenkään ehtinyt palautua joten oli vähän väsyneempi. Hyvin se hyppäs taas verkassakin. Lähdin neljäntenä siinä luokssa. 
Tämäkin rata meni ihan tosi hyvin, Nipsu hyppäs tosi kivoja hyppyjä. Tässäkin luokassa tuli yhdelle pystylle kielto. En saanut oikeen laukattua kaarteessa tarpeeksi ja poni oli jo vähän väsähtänyt. Toisella kerralla yli, ja hienosti maaliin asti. Tulos 6vp.  Tolla yhdellä esteellä näkyy miten Nipsu pelasti vaikka jätin ihan tyhjäks sen edestä.. En tosiaan tiedä mitä mä tein mun käsillä, ihan järkyttävää ;D Reipas poni silti pelasti niin hyvin! 








Melkeen ihan itketti myös päivän päätteksi kun kaikki loppuikin ihan hyvin! :D Oli kyllä mukava päivä kaikesta inhottavista asioista huolimatta äitin, iskän ja parhaan kaverini Viljan kanssa. Kisat oli tosi hyvin järjestetty, toi maneesi varsinkin oli ihan sika hieno!!! 



Vielä kun Blue saadaan taas mukaan kisoihin, niin olis vielä tuplaten kivempaa. Mutta kyllä se siellä parempaan suuntaan onneksi koko ajan menee <3 

-Amanda 

19 kommenttia:

  1. Hyvä postaus ja hienosti menitte <3

    VastaaPoista
  2. mikäs bluella on? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kelaa pari postautta taaksepäin -kuulumisia postaukseen! Siellä lukee :)

      Poista
  3. Minkä takii Nipsul on nykyään romaani? :) Hienosti meni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se satula oli ilman sitä huono sille :( viime viikonlopun ypäjän kisojen huono menestys johtu satulasta ku se paino sitä edestä ja takaa :( se on noin karvan kanssa just hyvä!

      Poista
  4. Hyvin meette ja onneks haava ei ollut pahempi! Ite oon löytänyt tän blogin vasta ihan hiljattain ja oot kyllä tosi taitava ja rehellinen ratsastaja:) valitettavan usein junnu/ponipiireissä näkee niitä lellittyjä kakaroita jotka pitää hevosia vaan kisavälineinä. Myönnetään että ensin ajattelin sun olevan samanlainen, mutta ootkin tosi fiksu ja selvästi välität hevosistas, mikä on tosi hienoa! Viime postauksen kommenteissa puhuttiin tosta raipan käytöstä (en ollut kukaan kommentoijista), ja munkin mielestä oli vähän turhaa raipattaa, varsinkin useemman kerran. Oli kuitenkin hienoo huomata kuinka myönsit virhees ja nyt et ainakaan 100 radalla rankaissut ponia omasta virheestäsi. Nipsulla on vissiin tapans jäädä kiellon jälkeen vähän pomppiin esteen eteen? 110 radalla näyttäis siltä ja siinä myös komennat mutta pieni huomautus ei toki haittaa:) kerroit että sulla toi on jäänyt vähän tavaks nipsun vanhoista tavoista, mikä on ihan ymmärrettävää, mutta kannattaa ehkä luottaa vähän enemmän poniin ja uskoa että se tekee parhaansa. No mutta muuten tosi siistiä ratsastusta ja hyvää työtä oot tehnyt!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos tosi paljon!<3 kiva kuulla et sun käsitys sit muuttu musta! Nojoo totta.. Ja siis yleensä se ei jää pomppimaan esteen eteen et nyt se on alkanu sitä enemmän harrastaa..? Mutta joo kiitos vielä, kiva kommentti :')

      Poista
  5. Muuten niin siistiä ratsastusta, mutta lopeta nyt hyvä ihminen sen ponin raipattaminen!! kisoissa on sääntöjen vastaista raipattaa KAULALLE/LAVALLE!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mm kiitos ja tota noin nyt kommenttis ei osunu kyllä yhtään oikeeseen :/

      Poista
  6. Ei millään pahalla... mutta just ton takia niitä kuljetussuojia käytetään. Kunnon kuljetussuojilla ei noin voi käydä... Mutta hyvä että tilanne selvis ja Nipsu on ok ja kisat meni kivasti kumminki...

    Mut suosittelen hankkimaan ne suojat ennenku käy huonommin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä on edessä botit, takana suojat ja bootsit. Käytettäis toki kopissa botteja takana mutta se yrittää potkia ne pois koko ajan :/

      Poista
  7. et tainnukkaa päästä tampereen hevosmessuille kisaamaan nipsulla ku ne karsintakisat ei menny kauheen hyvin... Harmi :/ ois ollu kiva nähä! Tuutko sinne kuitenkin vaikket tuu kisaamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsin mä koska sinne ei ilmottautunu niin paljon!!:)

      Poista
  8. Ne kyl yleensä tottuu niihin suojiin vaik eka yrittävätki potkia pois...

    VastaaPoista