keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Videopostaus

Heissan! 

Tein eilen videopostauksen pitkästä aikaa. Tästä ei tullut nyt mitenkään erityisen hyvä ja tää oli enemmän semmonen "säätövideo" kun en jaksanut niin tarkasti kaikkea kuvata :D 

Mutta toivottavasti kelpaa. Sanokaa jos haluutte tälläisiä lisää vaikka nyt tämmönen lyhyt olikin ja ehkä vähän tylsä. Kertokaa mielipiteenne ni tiedän jatkossa missä panostan enemmän! :) 

Ja vielä loppuun ilouutisia! Oltiin klinikalla Bluen kanssa ja se jalka on nyt parantunut <3 Vielä ei hetkeen saa hypätä mutta tästä se lähtee!




-Amanda

32 kommenttia:

  1. Kiva video! Musta ainakin ihan sopivan pituinen, että jaksoi katsoa:D vaikka ei tietty pitempikään olis haitannut!

    VastaaPoista
  2. Tää oli kiva! :) lisää näitä!

    VastaaPoista
  3. Just hyvä niin tälläin kiireen keskelläkin raaski istua siks aikaa alas ja katsella:) mitään 20min videoo tässä ei oliskaa ehtiny :D onko teillä karsinoita vuokrattu ulkopuolisille kun tuolla tarhoilla oli joitaki muita hevosia?

    VastaaPoista
  4. Tykkääks Hannah Montanast ;) haha mut tosi kiva video! Just tällast editoituu noin 5minuuttist jaksaa viel kattookki ku en mä ainakaa jaksa kattoo mitää yli kymmenen minuutin mai deitä ku siinä vaa harjaillaa heppoi ja putsataa karsinoit ja muuta turhaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHA arvasin et joku tarkka sanoo tästä:D noi biisit löyty helpoite ilma lauluu ;) kiitti ja jep sama!!

      Poista
  5. Tosi kiva video, tällasii saa tulla useemmin! :)

    VastaaPoista
  6. ihana vidi! Olet herttainen ja nätti ja mukavan oloinen, ja osaat käsitellä hevosia. Sinuun ois kiva tutustuu paremmin, mut oon kaks vuotta nuorempi, 13-v:/ Asun samassa kaupungissa kuin sä ja tiesin sut ennestään ennen ku aloin lukee sun blogii, mut sää et varmaa tiiä mua vaik nimeni kertoisinkin:) Mäki ridaan :) Terkkuja Nipsulle!!

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva video! :) Ja woou onks toi talli teidän omassa pihassa? Jos on, niin kuka toi yks toine hepsu oli oikeella puolella tarhassa? Ja kuinka iso toi talli on? (Kuinka monta karsinaa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitti!! Ja joo on pihassa. Meil on kuuden hepan talli ja ne kolme on meillä vuokralla!:) sit meil on kahen hepan siirtotalli myös.

      Poista
    2. Oisko teillä tilaa tallissa miniatyyrihevoselle? :)

      Poista
  8. Onks teil jotain laitsaa kans mihin Amidalia pääsee varsan kans vai joutuuks ne seisoo tollases pikkutarhas sit? Aaattelin vaan ku noi tarhat on aika pieniä :)

    VastaaPoista
  9. :) Onko oman tallin pitäminen kivaa:)? Eiks teidän hevoset ollu joskus myös Laakspohjassa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rankkaahan se on mut paras vaihtoehto meille! Ja juu :)

      Poista
  10. TALLIESITTELYY:))<3

    VastaaPoista
  11. Voitko tehä askin takas ku sieltä oli niin helppo kysellä sulta kaikkea ? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En haluu et multa udellaan liikaa asioita sitä kautta ja muutenkin menis haukkumiseks :)

      Poista
  12. Kauan tei on hepat pihalla? Ja kui teil on noin pienet tarhat? Onks noi jotai sairastarhoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla itte niitä tehty ja tosiaan ne on aika pienet. Vaihtelee

      Poista
  13. Miks teiät hylättiin la Horze Spring Showssa? Siksikö et startannut eilen sitä 115cm?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nipsulla ei ollut kaikki kunnossa ku se oli niin yli jännittyny siellä se pelkäs laitoja ja kaikkea. En oo menny hallissa yli kolmeen viikkoon joten ehkä sekin vaikutti asiaan. Mun äidin ystävä katto Nipsun sen jälkeen ja sanoi että on tosi jumissa just siks ku oli niin jännittynyt. Ja joo en hypänny mitään eilen just sen takia :/

      Poista
  14. Myyttekö se Nipsun kun sun ponivuodet loppuu vai ette kun joskus kirjoitit ettet kuovu Nipsusta vaikka ponivuodet loppuu ? Ymmärrettävää jos myytte, sillä aika ja jaksaminen ei välttämättä riitä kahteen hevoseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se jää nähtäväksi :) ja siis ehei tosiaan tosta syystä jos myytäisi! Tää on se mitä haluun tehdä ja mihin aikani kuluttaa, kaksi hevosta on vielä vähän!

      Poista