perjantai 2. elokuuta 2013

128# toinen postaus tänään

Heipsan!

Tää on nyt tällä kertaa pikapostauksen paikka! Olin tänään keskustassa ja matkaan tarttui pari ostosta. En pitkään aikaa oo ostellu mitään ei ratsastus-varusteita joten nyt oli aika kun koulutkin alkaa niin päivittää vaatekaappia. Olin myös tänään ratsastamassa Nipsun,ja Nipsu oli tosi kivalla päällä. Se oli tosi reipas joka on hyvä asia. Sitten pestiin poni shamppoolla ja äiti leikkas harjaa ja sit laitettiin sykeröt koska me mennään huomenna sinne poninäyttelyyn vermoon.



Ja siis näin pikaisesti kerron kuinka huonosti meillä meni eilen laaksolla.Kisat meni suomeksi sanottuna päin pyllyä. 90cm kiellettiin ulos 6 esteellä koska siinä oli semmonen risuheppa vieressä jota nipsu pelkäs yli kaiken. Se ei menny edes sen lähelle,stoppas 10 metriä ennen. En edes päässyt kokeilemaan toista kertaa hypätä sen yli koska poni ei vaan liikkunu edes sinne suuntaan. Se oikeasti pelkäsi sitä estettä. Tai siis se oli siinä esteen vieressä ei alla. 100cm meni vähän paremmin,päästiin jopa toisella kerralla yli siitä ja sitten yksi turha puomin pudotus,muuten 100cm meni ihan siedettävästi.
Mutta nyt esittelen teille tän päivän ostokset.



                                             Huppari H&M:stä . 



                                                              Perus valkonen pitkähihanen

                                                          Perus valkonen toppi 


                                              Neule H&M :stä,tää vähän vääristää se ei oikeesti oo ihan ton värine


Mustat farkut 


Ihan tavalliset farkut ,nää on aika pitkät koska on 34 kokoo mut ei haittaa:DD 




+ ostin yks päivä siniset converset,mutta niistä ei suostu ladata kuvaa. 

Mitä tykkäsitte tästä postauksesta? 
Onko ok jos teen tämmöisiä ns. lifestyle postauksia ? 
Älkää säikähtäkö en todellakaan ole muuttamassa blogiani lifestyle blogiksi, taino onhan hevoset ja ratsastsus mun elämäntyyli, mutta siis tajusittehan. KOMMENTIA SAA ANTAAA 

-Amanda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti