lauantai 10. elokuuta 2013

Viimeisiä postauksia ennen koulunalkuja

Moikka!

Hui,koulun alkuun on enää 2 päivää,ihan tylsää.Taino,sinänsä se on ihan kivaa mennä uuteen kouluun jossa mulla kumminki on tosi hyvii kavereita. Nyt kerron parista viimepäivästä. Postaus ei tule olemaan kovin pitkä koska, teen sen kännykällä. Keskiviikkona Äiti juoksutti Nipsun koska olin vähän kipee. Torstaina Iia ratsasti Nipan läpi. 
Eilen eli perjantaina ratsastin itse Nipsulla ilman satulaa. Meni tosi hyvin nipsu oli niin ihana. Se ei ollut yhtään kädellä, meni reippaasti eteenpäin ja kuunteli pohkeita . Voi ku se ois semmone aina. Harjottelin vähä sitä kn specialia. Menin aika kevyesti n. 30min. Tallilta lähdettyä iskä vei mut laaksariin ja lähdin sieltä sitten Essille ja Katille. Aika haikee fiilis ku meni laaksariin, ja Amidalian karsina on ihan typötyhjä. Noh, mutta Amidalian on niin hyvässä hoidossa ni se on hyvä juttu sille (sekä mulle ni tiiän et se voi hyvin). Ja me voidaa äitin kaa käydä sitä kattoo ja sillee. 

Tänää meen ridaa Nipsulin ja harjottelen varmaan sitä kn specialii. Meil on siis huomen Aluekisat missä meen kn specialin. Nyt loppuun pari random kuvaa puhelimesta:  

Nukuttiin teltassa





Ostin muutes mun kaverilta punaset jinit!








-Amanda




6 kommenttia:

  1. minne amidalia meni, tai siis myittekö sen? olen uusi, en tiedä :)

    VastaaPoista
  2. Rupesin tossa vähän aika sitte miettii et mikä sen sun hepan nimi olikaa ku naapuriin ilmestyny ihan samannäkönen ja seki amidalia :D asun tosiaan siin sen pellon laidal valkoses talos :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaaa!:D haha kiva,asuttekste siis ihan siin annen tallil lähel? :D

      Poista
  3. Joo siin tallii lähimmäs valkoses talos :D Hepat laiduntaa siin puolen metrin pääs meidän takapihalt ja olkkarist näkee kentälle :D

    VastaaPoista