perjantai 30. elokuuta 2013

LoR -estekisat

Mooi!

Oltiin siis eilen torstina LoRin iltakisoissa,jotka järjestettiin uudella derbykentällä. Menin Nipsulla 90cm,koska sai vaan mennä yhden luokan ettei ilta venyisi niin pitkäksi. Tultiin kisoihin hyvissä ajoin,ja kävelin alkukäynnit Idan & Ulpukan kaa. Verkka oli kentällä,Nipsu oli tosi kiva myös verkassa. Radalla esteet eivät olleet tapissa. Ei olla nyt pitkään aikaan hypätty derbykentällä niin en viittinyt tehdä mitään hirveitä oikoteitä tai kaahottaa kovaa. Alussa Nipsu ei jaksanut nostaa jalkojaan ja oli vähän ihmeissään mutta onneksi se vain kolahteli eikä pudotuksia tullut. Arvostelu oli A2.0 joten siis koko rata piti mennä "kovaa". Menin vähän reippaamassa temmossa radan. Olin luokassa 5lähtijä ja viimeinen poni. Mentiin siitä suoraan johtoon nollatuloksella ja vähän reippaamalla ajalla. Luokassa kumminkin 2 isolaukkaista hevosta kiilasi eteeni,jotka teki vähän tiukemmat tiet.

Nipsu oli kuitenkin tosi hyvä,ja olin tyytyväinen sijotukseen, eli 3! Kerran karjasin siis kiljasin  koska Nipsu meinas stoppaa portille,hävettää kun kuulu kauhee kiljasu eikä karjasu XD Radalla oli 9estettä ja kaikki meni puhtaasti, Super Nipuli.




                                                              ....dyykkaus...


                     Kaikki ylläolevat kuvat (c) Monica Halttunen


Tui :3 Sillä on muutes uudet Equilinen korvahuput,katotaan jos auttais siihen ettei estekisoissa säikähtäis ulkopuolisia tekijöitä niin paljon. + Tilattiin myös korvahuppuihin kuuluva Equilinen huopa,joka tulee jossain vaiheessa 

-Amanda


6 kommenttia:

  1. Oi vitsi olisin halunnu kuulla sun kiljumisen ;) Mut ihana postaus <31

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä et todellakaa just pid halunnu kuulla XD kiitoos<3!1

      Poista
  2. Ootte ihan super hienot <3 ja kiva postauss ;) :*

    VastaaPoista
  3. Onks se eguilinen huopa semmonen missä on ne blingit reunoilla? Mullaki on semmonen Nadjalla =D. Mut minkä värinen se on? :)
    +Mäki oisin kyl halunnu kuulla sen kiljasun =D

    VastaaPoista