torstai 20. helmikuuta 2014

pitkästä aikaa...

Moikka!

Tuntuu kun en olisi postannut pitkään aikaan, mutta eihän viime postauksesta olekaan kuin 4 päivää. Mitään kummempia ei ole tapahtunut, silti voisin kertoa teille vähän tästä viikosta. 

Maanantaina menin Nipsulla kevyesti ilman satulaa. Maneesissa oli vähän tukosta, mutta kyllä siellä pärjäsi. Kävelin suurimmaksi osaksi ja vähän ravailin ja laukkasin. Nipsulla on niin ihana mennä ilman satulaa, koska se on niin herkkä ja sillä on tosi mukava selkä istua! 



Tiistaina mulla oli Piian (Pantsu) valmennus. Pelkäsin vähän ettei Nipsu jaksaisi kunnolla tätä valmennusta, koska viikonloppuna oli aluevalmennukset. Mutta toisin kävi. Nipsu oli niin ihana ja valmennus meni super yli hyvin! Nipsu hyppäs tosi hyvin ja ei ainuttakaan elettä kielloista eikä mitään pudotuksia. Piiakin kehui tosi paljon ja sanoi että Nipsu on mennyt tosi paljon eteenpäin lyhyessä ajassa. On mahtavaa kuulla että Nipsu tosiaankin on mennyt eteenpäin. 

En mitään romaania tästä valmennuksesta aijo kertoa,mutta jotain saatte kuulla. Aloitettiin sileä-työskentelyllä ja Nipsu oli tosi kuuliainen. Aloitettiin pystyllä joka nostettiin korkeammaksi koko ajan. Pystyn jälkeen tehtiin pysähdys.  Sitten tultiin okseria ja sitäkin nostettiin sitten kun oltiin tultu pari kertaa ja Nipsu teki tosi kivoja hyppyjä sille. Sen jälkeen tultiin trippeli- kapea pysty- kolmoissarja-sarja. Aluksi rytmi ei ollut niin hyvä mutta myöhemmin se alkoi sujua. 

Sitten aloitettiin tulemaan rataa ja esteet olivat jotain 100cm-110cm. Rata meni näin : Pysty- okseri- pysty- okseri- kolmoissarja- pysty- trippeli- kapea pysty- pitkällä lähestymisellä okseri, sarja, pysty. 

Rata meni tosi hyvin. Lähestymiset oli hyviä ja Nipsu ei jäänyt missään kohtaa liian hitaaksi pohkeelle. Pitkällä lähestymisellä okserille, tuli huono lähestyminen. Nipsu pääsi liian pitkäksi ja tuli sen takia ihan juureen.  Oli kyllä tosi hyvin onnistunut valmennus. 






Keskiviikkona menin maneesissa ihan normaalisti Nipsulla. Taivuttelin ja menin aika rennosti. 



Tänään Nipsulla oli vapaa päivä, tai no oli se siis kävärissä. 

Huomenna menen aika kevyesti Nipsulla, pohkeet hyvin läpi.

Lauantaina meillä onkin kauden ensimmäiset kisat, ne on meidän oman seuran seurakisat ja hyppään luokat 90cm & 100cm. Piia sanoi ettei Nipsulle pitäisi todellakaan olla ongelma hypätä nämä luokat vaikka onkin kauden ekat kisat tiedossa. 


Sori, kuvia ei oikein ole mutta tässä nyt jotain mitä olen vaan räpsinyt puhelimella. Molemmat yhtä tyhmän näkösiä tässä kuvassa :-D



Seuraava postaus tulossa varmaankin vasta lauantaina, joten siihen asti näkemiin!

Ainiin, MUISTAKAA KÄYDÄ TSIIGAAMASSA BLOGIN INSTAGRAM SIVU, KOSKA SINNE PÄIVITTELEN KISOJEN TULOKSIA LAUANTAINA JA MUUTENKIN YRITÄN LAITTAA PALJON KUVIA! :-) 
INSTAGRAM - AMANDAJAPONIT

-Amanda 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti