lauantai 9. maaliskuuta 2013

56# estekisat

Hellou! Tänään meidän oli tallilla seuraestekisat ,LoRin.Hyppäsin Amidalialla 70cm ja Nipsulla 70cm& 90cm.

Amidalia 70cm : 

Amidalia oli verkassa outo suoraan sanoen. Jäi lagaa välillä vähän pahasti paikoilleen ja koitti vähän pomppia ylöspäin ja pelkäsi vähän kaikkea. Radalla se oli vähän laiska/kuuma en oikeen tiedä mitä se oli. Mutta kun katoin videolta sen mun radan niin ei se niin pahalta näyttänyt kun miltä se tuntui. Otettiin siis 2 esteen etupuomi alas sillä se oli okseri.Loppurata sujui ihan ok.

Nipsu 70cm

Verkassa Nipsu oli sopivan reipas ja muutenkin hyvä. Radalle päästyään se oli vähän jännittynyt,ei laiska tai semmosta,enneminkin reipas. En viittinyt taaskaan uusinnassa niin paljon päästellä koska kuitenkin nää oli kauden ekoi kisoi ja toi eka luokka. Tuplanollalla mentiin rata ja oli super tyytyväinen poniin .

Nipsu 90cm :

Oih jee!! Verkassa poni oli hyvä ja reipas. Rataa kävellessä olin vähän silleen että voivoi mitäköhän tästä tulee koska siellä oli semmonen tosi pelottava vihreä laatikko yhden okserin alla . Olin kymmenes lähtijä ja ennen mua oli menny jo melkein pahimmat,ei kaikki. Koitin ratsastaa reippaan radan ja nopea nolla sieltä tuli. Poni oli ihan super hieno! Mentiin siinä siis johtoon ja oltiin vielä johdossa kaikkien poniratsukoiden mentyä mutta yksi hevosratsukko meidät ohitti ja sitten vielä yksi hevosratsukko meni ohi. Molempien ensimmäinen yhteinen 90cm joten tyytyväisiä ollaan. 3. sija siis tuli! 


Oltiin vielä radalla töissä loppupäivä.Huomenna uudestaan radalle töihin kun LoRilla on kansalliset.


Minä & Nipsu ja Ulpu & Ida <3


90cm verkka


<3


Amidalia 70cm (c) Netta Uusinoka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti