maanantai 8. huhtikuuta 2013

75# kouluvalmennusta + muuta

Moroo!

Eilen mulla oli Ville Vaurion valmennus Nipsulla ja Essi oli kanssa Allulla. Alotettiin tavalliseen tapaan pääty-ympyrällä ja tehtiin ekaksi käynti-ravi siirtymisiä. Sitten alettiin tehdä ravi-laukka siirtymisiä ja laukassa yritettiin saada mahdollisimman koottua ja hidasta laukkaa. Sitten mentiin laukanvaihdonkautta suunnan muutos ,eli tehtiin laukanvaihto lävistäjällä vasemmasta oikeaan. Sitten tehtiin samoja juttuja toiseenkin suuntaan. Sen jälkeen alettiin tehdä avoja ja tehtiin niitä uraa seuraten ensiksi oikeaan kierrokseen. Aluksi mentiin kaksi kertaa käynnissä kun Essi ei ollt tehnyt Allulla usein avoja. Sitten tultiin sama ravissa ja meni hyvin,vähän ehkä Nipsun niska taittui liikaa välillä. Sitten tultiin ekaa kertaa laukassa samaa ja kun yritin siirtää pohkeella etuosaa uran sisäpuolelle niin Nipsuhan innostu niin että sieltä tuli kunnot pukit! Tuntu kyl aika jätiltä ne pukit,äiti näki mut Ville ei ni selitin sille sitte kuinka "innoissaan" Nipsu oli siitä. Mutta kyllä se sitten sujui hyvin ja tehtiin toiseenkin suuntaan avoja ravissa ja laukassa jotka sujui myös hyvin . Sen jälkeen harjoiteltiin vähän keskiravia . Ensiksi kun tulin lävistäjälle Nipsu tuntui hiukan tahmealta mutta kyllä se lisäys sieltä sitten irtosikin! Tultiin pari kertaa keskiravia lävistäjältä. Sen jälkeen tultiin raviväistöjä että saatiin pohkeet kunnolla läpi. Sen jälkeen mentiin loppuravit ja käynnit. Tunti sujui hyvin mun mielestä ja Ville kehui Nipsua ja sanoi että se on oikea löytö =)

Tänään Nipsulla oli vapaapäivä taino äiti oli käynyt taluttelemassa. Äiti ja yks Heidi laitto mun hiukset tänää ,taino suoristuspermanentin.

Tänään ei tullut postaukseen mitään kuvia,nyyh :( mut instagramia päivittelen useasti joten seurailkaa instassa mandablondi  ;)

-Amanda

Ainiin ja mulla on keskiviikkona Nina Fagerströmin valmennus ! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti