lauantai 27. huhtikuuta 2013

88# kouluvalmennus

Heippa!

Sori en oo nyt vähään aikaan jaksanut kirjottaa mitään heppa-postausta tai siis kun edellinenkin postaus liittyi vain banneriin.Ku ei nyt oo oikeen ollu mitään kuviakaan joten vähän tylsiä postauksia olisivat ollut.Noh ei mulla nytkään ole mitään erikoisia kuvia mutta ajattelin vaan postata nyt kun kerkeän.Meillä on nimittäin muutto nyt tänä vkl joten säätöä on . Perjantaina mulla oli Iian kouluvalkka ja kerron nyt vaikka siitä.
Alotettiin silleen että taivuteltiin molempiin suuntiin,ja paljon että saataisiin ponit avuille.Olin siis Katin & Martan kanssa tunnilla niinkuin aina. Ja Iia hoputti koko ajan että tulisi parempaa ravia koska Nipsu oli vähän laiskemmalla päällä,mutta kyllä sieltä tuli sitä tosi hienoakin ravia mitä Iiakin epäili että se vaan ei oo näyttäny sitä ravia mitä sillä ois. Mun pitää vaan nyt yrittää koko ajan ylläpitää sitä reipasta ravia eikä sitten välillä antaa sen mennä sitä tikitiki-ravia.Sittenhän se ihmettelee että välillä mennä tikitiki-ravia ja sitte myös sitä reipasta ravia.Tehtiin aika kauan sitä taivuttelu-hommaa ja mentiin siis pitkät sivut suoraa uraa ja lyhyjen sivujen keskellä tehtiin pääty-ympyrä. Sitten tultiin myös laukassa sitä samaa.Nipsu meni ihan hyvin mutta alkoi ja vähän väsyä.Ja harjoiteltiin vielä vastalaukkaa silleen että tultiin esim. vasemmassa laukassa suoraa uraa ja sitten tehtiin täyskaarto tai mentiin lävistäjälle ja sitten jatkettiin vastalaukassa uraa pitkin.Meillä on ollut vähän ongelmana se että Nipsu vaihtaa laukan.Toisessa suunnassa oli aluksi vaikeuksia kun jotenkin olin taas unohtanut ne "oikeat" avut mitä teen että se ei vaihda laukkaa.Toiseen suuntaan meni paljon paremmin eikä se vaihtanu laukkaa ollenkaan(muistaakseni ainakaan?)Ja sitten tietty kunnon loppuravit eteen alas.Tunti meni mielestäni hyvin,ainut vaan se olisi voinut olla pikkusen energisempi! Noh lopussa se ainakin oli väsynyt ja hikinen.Laitettiin sille talliloimi päälle ja sitten Nina otti sen pois myöhemmin kun Nipsu oli kuivunut.Nyt alkaa olla jo niin lämmin öisinkin että Nipsuhan läkähtyisi. Amidalialla on nyt vapaata kun käytiin klinikalla kuvauttamassa se ja se anto sille jotain juttuja se tyyppi.Amidaliassa ei näkynyt mitään negatiivistä kuvissa,jes!

Tänään Nipsulla oli vapaapäivä ja huomenna sitten on Katin kanssa Ville Vaurion valmennus pitkästä aikaa. Siitä varmaankin postausta huomenna.

                                                        otin tältä päivältä pari edustus-kuvaa :D!




Ainiin käytiin tänään ostamassa Nipsulle semmonen ihana horse comfortin vohveliloimi,se oli oikeesi ihan sika söpö :D Siin oli pinkkii,vaaleensinistä,vaalenvihreetä ja muitakin tommosia ihania värejä!Koitan ottaa teille huomenna kuvan siitä koska unohdin tänään ja netistä en löytänyt kuvaa siitä. Ja myös ostettiin mulle toiset kisahousut,ne oli Vertigon polvipaikkaset ja hintaa oli reilu 100e. Onhan se vähän pakko olla kahet valkoset housut jos menee kakspäiväsiä kisoja ja ekana päivänä toiset menee likaseksi niin kiva siellä sitten alkaa pesemään! Meijän pitäs nyt tulevalla viikolla käydä kattomassa mulle toista kypärää ku Iia sano et mul pitäs olla ku gpa ei oikeen oo välttis niin kiva koulukisoissa ja mul ei mee nutturaa sinne alle ku gpas on se niskatuki ja mulla on niin paksut ja pitkät hiukset että ne ei mee nutturalle ja jos menee se näyttää ihan hirveeltä! Joten ajattelin ostaa charles owen wellingtonin :)





+ vielä joku kuva ettei jää ihan tylsäksi :D 

Nipsu <3

-Amanda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti