sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

85# ihana sää !

Moi (: !

Jee molempina päivinä nyt tänään ja eilen on ollu ihana sää,jee kesä tulee<3 Mutta asiaan,eilen taluttelin Nipsua kun sillä ei oo ollu vapaata tällä viikolla vielä . Ja mun selkä on venähtäny ni se teki ihan hyvää etten ratsasta. Otettiin jotain kuvia vähän,tai Melisa otti. Tuli yks aika hyvä rakennekuva,ei aateltu ottaa mitää semmosta mut se oli niin söpö ku sitä jännitti :D Essi meni eilen Amidalialla ku Allulla Hanna meni maastoon ja Essillä ei ollu muuta tekemistä :)

                                                                         <3



Menin siis tallilta Essille ja Katille yöks (: 
Meillä oli ihan sika hauskaa. Ja käytiin kyl sit heses ja oltiin illalla puol kymmenen aikaa Idan kaa !:)


moivaa(;




<-- ollaa hottei <3
Meijä eväät ;) 

Lähettiin Essiltä ja Katilta 4 aikaa tallille. Tänään menin Nipsulla kentällä noin tunnin. Se oli ihana :D Melisa otti jotain kuvia joten niitä tulee jossain vaiheessa kun en oo saanu niitä vielä. Tein voltteja ja menin toisessa päädyssä koska toisessa päädyssä oli tunti.Harjottelin myös vähän vastalaukkoja koska se nykyää aika usein vaihtaa laukan ite ni yritän harjotella et se pitäis vastalaukkaaki. Tein myös paljo voltteja ja siirtymisiä. Lopussa se alko vähä kuumuu laukassa et se pomppi sillee jännästi ku se ois halunnu ampasta jonneki ja pidätin hellästi vastaa .





lisäys ^





-Amanda


3 kommenttia:

  1. Waude ihan sika hieno Nipsu tos kuvassa !
    Millos mää saan tulla kuvaa teitä? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi poni on !<3 totatotanoii öö no siis meil on nyt muutto tai siis täs lähiaikoin ni on vähä kiireit ni katotaaks sitte joskus toukokuus? :)

      Poista
    2. Joojuu ilmottele vaa millon sulle käääy :)

      Poista